Microsoft Xbox stream na Tokyo Game Show 2024

Microsoft pokračuje v rozširovaní svojho globálneho dosahu a to aj cez nadchádzajúci stream na prestížnom Tokyo Game Show (TGS) 2024..

Prečítať

Call of Duty: Black Ops 6 – Najväčšie inovácie, ktoré prinesie

S blížiacim sa koncom roku 2024 fanúšikovia hernej série Call of Duty netrpezlivo očakávajú ďalší prírastok, ktorý nesie názov Call.

Prečítať

Microsoft Flight Simulator 2024: Nová éra leteckých simulácií

Microsoft Flight Simulator 2024 (MSFS 2024) prichádza s množstvom nových funkcií a vylepšení, ktoré redefinujú simuláciu letectva. Tento pripravovaný titul,.

Prečítať

Najočakávanejšie hry roku 2025: Nová éra herných zážitkov

Rok 2025 sa už teraz črtá ako prelomový pre herný priemysel. Množstvo titulov, ktoré sú na obzore, sľubujú revolučné herné.

Prečítať

Test Drive Unlimited: Solar Crown – Pretekárska revolúcia v otvorenom svete

Po rokoch očakávaní prichádza na scénu ďalší diel legendárnej série Test Drive s názvom Test Drive Unlimited: Solar Crown. Tento.

Prečítať

STALKER 2: Heart of Chornobyl – Návrat do zóny v plnej kráse

STALKER 2: Heart of Chornobyl je jednou z najočakávanejších hier posledných rokov. Tento akčný survival titul kombinuje napínavý boj s.

Prečítať

Mafia: The Old Country

Mafia: The Old Country je novým prírastkom do legendárnej série Mafia, ktorá sa medzi hráčmi etablovala ako jedna z najlepších.

Prečítať

Assassin’s Creed Shadows – Vstúpte do temného sveta feudálneho Japonska

Assassin’s Creed Shadows, pripravovaný štrnásty diel ikonickej série Assassin’s Creed, vás zavedie do fascinujúceho sveta feudálneho Japonska počas obdobia Sengoku.

Prečítať

DOOM: The Dark Ages – Návrat Slayera do stredoveku

DOOM: The Dark Ages je nový pripravovaný diel slávnej série DOOM, ktorého vydanie je naplánované na 2025. Tento titul, vyvíjaný.

Prečítať

Nádielka hier na Game Pass (September 2024)

September 2024 priniesol na Xbox Game Pass množstvo nových hier, ktoré zaujmú rôznych hráčov – od fanúšikov simulátorov až po.

Prečítať