Hitman: World of Assassination prichádza na PS VR2

IO Interactive oficiálne oznámilo príchod hry Hitman: World of Assassination na PlayStation VR2, ktorá bude dostupná už v decembri 2024..

Prečítať

Call of Duty: Black Ops 6 – Najväčšie inovácie, ktoré prinesie

S blížiacim sa koncom roku 2024 fanúšikovia hernej série Call of Duty netrpezlivo očakávajú ďalší prírastok, ktorý nesie názov Call.

Prečítať

Najočakávanejšie hry roku 2025: Nová éra herných zážitkov

Rok 2025 sa už teraz črtá ako prelomový pre herný priemysel. Množstvo titulov, ktoré sú na obzore, sľubujú revolučné herné.

Prečítať

Test Drive Unlimited: Solar Crown – Pretekárska revolúcia v otvorenom svete

Po rokoch očakávaní prichádza na scénu ďalší diel legendárnej série Test Drive s názvom Test Drive Unlimited: Solar Crown. Tento.

Prečítať

Mafia: The Old Country

Mafia: The Old Country je novým prírastkom do legendárnej série Mafia, ktorá sa medzi hráčmi etablovala ako jedna z najlepších.

Prečítať

Assassin’s Creed Shadows – Vstúpte do temného sveta feudálneho Japonska

Assassin’s Creed Shadows, pripravovaný štrnásty diel ikonickej série Assassin’s Creed, vás zavedie do fascinujúceho sveta feudálneho Japonska počas obdobia Sengoku.

Prečítať

DOOM: The Dark Ages – Návrat Slayera do stredoveku

DOOM: The Dark Ages je nový pripravovaný diel slávnej série DOOM, ktorého vydanie je naplánované na 2025. Tento titul, vyvíjaný.

Prečítať

Marvel 1943: Rise of Hydra – Hrdinovia v temnom období druhej svetovej vojny

Pripravte sa na úplne nový zážitok z Marvel univerza s nadchádzajúcou hrou Marvel 1943: Rise of Hydra. Tento titul, vyvíjaný.

Prečítať

Warhammer 40,000: Space Marine 2 – Vstúpte do krvavej vojny v temnom vesmíre

Vesmír Warhammer 40,000 sa vracia na herné obrazovky s pokračovaním legendárnej hry Space Marine. Tento titul prináša nový level brutálnej.

Prečítať

Indiana Jones and the Great Circle – Nový dobrodružný hit od MachineGames

Indiana Jones and the Great Circle je očakávaná akčná adventúra od štúdia MachineGames a Bethesda, ktorá nadväzuje na legendárne dobrodružstvá.

Prečítať