Call of Duty: Black Ops 6 – Najväčšie inovácie, ktoré prinesie

S blížiacim sa koncom roku 2024 fanúšikovia hernej série Call of Duty netrpezlivo očakávajú ďalší prírastok, ktorý nesie názov Call.

Prečítať

Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator predstavujú novinku: Autoškola!

Populárne simulácie Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator sa čoskoro dočkajú zásadnej aktualizácie, ktorá poteší nielen nováčikov, ale.

Prečítať

God of War: Ragnarök PC

Po úspechu predchádzajúceho dielu sa God of War: Ragnarök stal jednou z najočakávanejších hier. Tento titul od Santa Monica Studio,.

Prečítať

Microsoft Flight Simulator 2024: Nová éra leteckých simulácií

Microsoft Flight Simulator 2024 (MSFS 2024) prichádza s množstvom nových funkcií a vylepšení, ktoré redefinujú simuláciu letectva. Tento pripravovaný titul,.

Prečítať

Frostpunk 2: Ľadové kráľovstvo sa vracia s tvrdšími výzvami

Frostpunk 2, najnovší počin od 11 Bit Studios, prináša hráčom ešte tvrdšie a drsnejšie podmienky na prežitie než jeho predchodca..

Prečítať

Najočakávanejšie hry roku 2025: Nová éra herných zážitkov

Rok 2025 sa už teraz črtá ako prelomový pre herný priemysel. Množstvo titulov, ktoré sú na obzore, sľubujú revolučné herné.

Prečítať

Test Drive Unlimited: Solar Crown – Pretekárska revolúcia v otvorenom svete

Po rokoch očakávaní prichádza na scénu ďalší diel legendárnej série Test Drive s názvom Test Drive Unlimited: Solar Crown. Tento.

Prečítať

STALKER 2: Heart of Chornobyl – Návrat do zóny v plnej kráse

STALKER 2: Heart of Chornobyl je jednou z najočakávanejších hier posledných rokov. Tento akčný survival titul kombinuje napínavý boj s.

Prečítať

Mafia: The Old Country

Mafia: The Old Country je novým prírastkom do legendárnej série Mafia, ktorá sa medzi hráčmi etablovala ako jedna z najlepších.

Prečítať

Assassin’s Creed Shadows – Vstúpte do temného sveta feudálneho Japonska

Assassin’s Creed Shadows, pripravovaný štrnásty diel ikonickej série Assassin’s Creed, vás zavedie do fascinujúceho sveta feudálneho Japonska počas obdobia Sengoku.

Prečítať