grand final of blast fall final
Zaujímavosti

BLAST Premier Fall Final 2024: G2 dosiahli triumf nad NAVI

Jesenné finále BLAST Premier 2024, ktoré sa odohralo v Kodani, skončilo víťazstvom tímu G2. V napínavom finálovom zápase si G2 poradili s tímom Natus Vincere (NAVI) výsledkom 3:1. Pre G2 to bol obrovský úspech, keďže prelomili svoju dlhú sériu prehier proti NAVI a odniesli si víťazstvo na jednej z najväčších udalostí v e-športovom svete.

Napínavá séria zápasov

Finále začalo skvele pre G2, keď vyhrali prvé dve mapy – Ancient a Dust2. Navi sa však nevzdávali a podarilo sa im získať víťazstvo na mape Mirage, kde sa ukázali vo výbornej forme. Na štvrtej mape Inferno však G2 opäť dominovali, pričom jedným z hlavných hrdinov bol Snax, ktorý podal vynikajúci výkon a prispel k definitívnemu víťazstvu svojho tímu.

Hviezdy G2 žiarili

V zápase dominovali najmä hráči NiKo a m0NESY, ktorí predviedli svoje individuálne schopnosti a ukázali, prečo sú považovaní za jednu z najlepších dvojíc v e-športovom svete. Naopak, hráči NAVI, ako w0nderful a iM, sa snažili držať krok, ale nedokázali konkurovať výkonom G2. Napriek tomu NAVI predviedli solídny výkon počas celého turnaja, aj keď v konečnom finále nestačili na G2.

Významné víťazstvo pre G2

Toto víťazstvo je pre G2 obzvlášť dôležité, keďže prekonali svoju sériu prehier proti NAVI, ktorí ich porazili už deväťkrát za sebou. Okrem toho si odniesli aj finančnú odmenu vo výške 200 000 USD a kvalifikovali sa na nadchádzajúce BLAST Premier World Final 2024.

Posledné jesenné finále BLAST Premier

Turnaj BLAST Premier Fall Final 2024 bol posledným jesenným finále v histórii tejto série, čím sa ukončila jedna éra e-športových turnajov. Celkovo osem tímov súťažilo o prize pool vo výške 425 000 USD, a zápasy priniesli napínavé momenty pre všetkých fanúšikov Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO).

Pokiaľ ste nestihli pozerať finále naživo, môžete si ho pozrieť zo záznamu.