Assassin’s Creed 4: Black Flag PS4

18,99 

Zdieľať:

Objavte svet pirátov s hrou Assassin’s Creed 4: Black Flag na PS4. Vžite sa do úlohy kapitána Edwarda Kenwaya a preskúmajte otvorený svet Karibiku, plný akcie, dobrodružstva a epických námorných bitiek. Prispôsobte si svoju loď, plňte rôzne misie a bojujte s nepriateľmi. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť stať sa legendárnym pirátom!

Kód: 211563 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed 4: Black Flag PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta pirátov a dobrodružstva s hrou Assassin’s Creed 4: Black Flag na platforme PS4. Píše sa rok 1715 a Karibik je ovládaný pirátmi, ktorí si vytvorili vlastnú republiku, kde zákon neexistuje a korupcia, chamtivosť a násilie sú na dennom poriadku. Hráči sa ocitnú v koži mladého a bezohľadného kapitána Edwarda Kenwaya, ktorý sa snaží získať slávu a uznanie medzi legendami, ako je Edward „Blackbeard“.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Vydavateľ: Ubisoft
  • Platforma: PS4
  • EAN: 3307215717769

Hra Assassin’s Creed 4: Black Flag ponúka hráčom rozsiahly otvorený svet, ktorý je plný možností na objavovanie. Môžete sa plaviť po moriach, objavovať ostrovy, bojovať s nepriateľmi a plniť rôzne úlohy. Hlavným lákadlom je však pirátska tematika, ktorá dodáva hre jedinečný nádych. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Otvorený svet: Preskúmajte nádherné karibské ostrovy a ich okolie, vrátane prístavov a tajných miest.
  • Navádzanie lodí: Ovládajte svoju vlastnú loď, prispôsobujte ju a bojujte s inými pirátskymi plavidlami.
  • Rôznorodé misie: Plňte rôzne úlohy, od lovu pokladov po elimináciu nepriateľských cieľov.
  • Multiplayerový režim: Započnite súboje s ostatnými hráčmi a preukážte svoje pirátske zručnosti.

Edward Kenway je charizmatická postava, ktorá sa snaží vybudovať si vlastnú legendu. Hráči sa môžu tešiť na dynamický príbeh, ktorý je prepojený s bohatou históriou a kultúrou pirátov. Hra ponúka aj množstvo vedľajších úloh a aktivít, ktoré zaručujú, že sa nikdy nebudete nudiť.

Hlavným cieľom Edwarda je získať moc a bohatstvo, pričom sa musí vyrovnať s rivalmi a nepriateľmi, ktorí mu stoja v ceste. Hráči sa môžu zapojiť do epických námorných bitiek, kde si môžu vyskúšať svoje strategické zručnosti a schopnosti v boji. Okrem toho, hra ponúka aj možnosť prispôsobenia lodí a ich vybavenia, čo pridáva na hĺbke a variabilite herného zážitku.

Ak ste fanúšikom akčných hier a dobrodružstiev, Assassin’s Creed 4: Black Flag je pre vás ideálnou voľbou. Nezmeškajte príležitosť stať sa legendárnym pirátom a zažiť nezabudnuteľné dobrodružstvá v karibských vodách. Hra je nielen zábavná, ale aj vizuálne ohromujúca, s detailne spracovanými prostrediami a realistickými efektmi, ktoré vás vtiahnu do akcie. Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás prenesie do doby pirátov a ich nebezpečných dobrodružstiev.