Evolve PS4

15,99 

Zdieľať:

Objavte napínavý svet Evolve PS4, kde sa lovci a monštrá stretávajú v epických súbojoch. Hra od Turtle Rock Studios ponúka unikátne herné zážitky s kooperatívnym režimom a rôznymi hernými štýlmi. Získajte exkluzívny Instant Hunter Pack s novými postavami a zažite akciu, ktorá vás vtiahne do strategického plánovania a adrenalínových súžení. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a zaobstarajte si Evolve ešte dnes!

Kód: 225893 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Evolve PS4

Vstúpte do napínavého a dynamického sveta hry Evolve na platforme PS4, kde sa stretávajú lovci a monštrá v epických súbojoch. Hra, vyvinutá renomovaným štúdiom Turtle Rock Studios, známa aj ako tvorcovia populárnej série Left 4 Dead, ponúka unikátne herné zážitky, ktoré vás vtiahnu do akcie a napätia.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: 2K Games
  • Platforma: PS4
  • EAN: 5026555417228

Hra Evolve je postavená na unikátnej mechanike, kde sa štyria hráči stávajú lovcami a jeden hráč preberá úlohu monštra. Každý z lovcov má svoje špecifické schopnosti a úlohy, čo vytvára rôznorodé herné štýly a taktiky. Lovci musia spolupracovať, aby porazili mocné monštrum, ktoré sa snaží prežiť a získať silu. Tento aspekt spolupráce a strategického plánovania robí z Evolve jedinečný zážitok, ktorý si zamilujete.

Pre prvých 125 zákazníkov je pripravený exkluzívny bonus – Instant Hunter Pack, ktorý obsahuje štyri nové postavy:

  • Hyde the Assault – silný útočník s devastujúcimi schopnosťami.
  • Griffin the Trapper – expert na chytanie monštier a kontrolu ich pohybu.
  • Lazarus the Medic – liečiteľ, ktorý dokáže zachrániť svojich spolubojovníkov v kritických situáciách.
  • Bucket the Support – podporný hráč, ktorý poskytuje strategické výhody a pomáha tímu prežiť.

Hra ponúka rôzne herné módy, vrátane kooperatívneho režimu, kde sa môžete spojiť s priateľmi a čeliť výzvam spoločne. Grafika a zvukové efekty sú na vysokej úrovni, čo umocňuje atmosféru napätia a akcie. Hráči sa môžu tešiť na rôzne mapy, ktoré sú plné detailov a prekvapení, čo zaručuje, že každé hranie bude jedinečné.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a zaobstarajte si Evolve PS4 ešte dnes! Pripravte sa na napínavé súboje a strategické plánovanie, kde sa rozhoduje o prežití. Evolve je hrou, ktorá vás nielen zabaví, ale aj vyzve na prekonanie vašich hraníc. Staňte sa lovcom alebo monštrom a zažite akciu, akú ste ešte nikdy nezažili!