LEGO The Hobbit PS4

14,99 

Zdieľať:

Objavte LEGO The Hobbit na PS4 a zažite dobrodružstvo v magickom svete Stredozeme! Hrajte za obľúbené postavy ako Bilbo a Gandalf, preskúmajte otvorené prostredia a užite si kooperatívny režim s priateľmi. S typickým LEGO humorom a množstvom úloh, táto hra je ideálna pre fanúšikov akčných adventúr a Tolkiena. Nezmeškajte šancu na epické dobrodružstvo! Získajte svoju kópiu LEGO The Hobbit PS4 ešte dnes!

Kód: 228008 Kategória: Vydavateľ:

O hre

LEGO The Hobbit PS4

Objavte magický svet Stredozeme s hrou LEGO The Hobbit na platforme PS4, ktorá vás zavedie do dobrodružstva inšpirovaného prvými dvoma filmami z trilógie Hobit: Neočakávaná cesta a Smaugova pustatina. Hra, vydaná spoločnosťou Warner Bros. Games, ponúka jedinečný zážitok, ktorý kombinuje známe postavy a príbehy s typickým LEGO humorom a hrateľnosťou.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Platforma: PS4
  • Vydavateľ: Warner Bros. Games
  • EAN: 5051892167161

V LEGO The Hobbit sa hráči môžu tešiť na:

  • Otvorené prostredie: Preskúmajte rozsiahle lokácie Stredozeme, od pokojného Hobitína po nebezpečné hory a temné jaskyne. Každé prostredie je detailne prepracované a ponúka množstvo skrytých tajomstiev.
  • Rôzne postavy: Hrajte za obľúbené postavy ako Bilbo, Gandalf, Thorin a ďalší, pričom každá postava má svoje jedinečné schopnosti a zručnosti, ktoré sú nevyhnutné na prekonanie prekážok.
  • Kooperatívny režim: Hrajte s priateľmi v kooperatívnom režime a spoločne prekonávajte prekážky a riešte hádanky. Spolupráca je kľúčová pre úspech v mnohých úlohách.
  • Vtipný LEGO štýl: Užite si zábavné a vtipné momenty, ktoré sú charakteristické pre LEGO hry, vrátane humorných scén a situácií, ktoré vás rozosmejú.
  • Rôzne úlohy a výzvy: Plňte rôzne úlohy, zbierajte LEGO kocky a odomykajte nové schopnosti a predmety. Hra ponúka množstvo výziev, ktoré vás udržia v napätí a zábave.

Hra LEGO The Hobbit je ideálna pre fanúšikov Tolkiena, LEGO a akčných adventúr. S jej kombináciou zábavy, dobrodružstva a humoru si ju zamilujú hráči všetkých vekových kategórií. Vstúpte do sveta, kde sa fantázia stretáva s kreativitou a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo v Stredozemi.

Nezmeškajte príležitosť zažiť toto úžasné dobrodružstvo! Získajte svoju kópiu LEGO The Hobbit PS4 a ponorte sa do sveta plného akcie a zábavy. Hra ponúka nielen skvelú hrateľnosť, ale aj nádhernú grafiku a zvukový dizajn, ktorý umocňuje atmosféru Stredozeme. Pripravte sa na epické súboje, zábavné hádanky a nezabudnuteľné momenty, ktoré vás vtiahnu do tohto fantastického sveta.