Metro Redux CZ PS4

20,99 

Zdieľať:

Objavte postapokalyptický svet s hrou Metro Redux CZ pre PS4. Tento remaster dvoch kultových hier, Metro 2033 a Metro: Last Light, ponúka vylepšenú grafiku a optimalizovaný herný zážitok. Prežite napínavý príbeh plný nebezpečenstiev, kde každé rozhodnutie ovplyvní váš osud. Hra je ideálna pre fanúšikov akčných hier, ktorí hľadajú hlboký a emocionálny zážitok. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a vstúpte do temného sveta metra!

Kód: 235449 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Metro Redux CZ PS4

Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok v postapokalyptickom svete s hrou Metro Redux CZ pre PS4. Tento remaster dvoch ikonických hier, Metro 2033 a Metro: Last Light, prináša vylepšenú grafiku a optimalizovaný herný zážitok pre next-gen systémy. Hráči sa môžu tešiť na fascinujúci príbeh, ktorý si získal srdcia mnohých fanúšikov a kritikov.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Deep Silver
  • Platforma: PS4
  • EAN: 4020628886219

V Metro: Last Light sa ocitnete v roku 2034, kde zvyšky ľudstva bojujú o prežitie v troskách Moskvy. Tunely metra sú plné smrteľných hrozieb, ktoré číhajú nielen vonku, ale aj vo vnútri. Hráči sa musia vysporiadať s nebezpečnými mutantmi a nepriateľskými frakciami, pričom každé rozhodnutie môže mať fatálne následky. Atmosféra hry je naplnená napätím a strachom, čo zaručuje, že sa budete cítiť ako súčasť tohto temného a nehostinného sveta.

Hra ponúka:

  • Vylepšenú grafiku: Nové vizuálne efekty a detailnejšie prostredie, ktoré vás vtiahne do atmosféry postapokalyptickej Moskvy.
  • Vylepšený herný mechanizmus: Optimalizované ovládanie a gameplay, ktoré zaručujú plynulejší zážitok.
  • Príbeh a atmosféra: Hlboký a emotívny príbeh, ktorý skúma témy prežitia, obety a morálnych rozhodnutí.
  • Rôzne herné módy: Možnosť prechádzať hru v rôznych herných módoch, vrátane klasického a spomínaného módu prežitia.

Metro Redux CZ pre PS4 je ideálnou voľbou pre fanúšikov akčných hier a tých, ktorí hľadajú hlboký príbeh s emocionálnym nábojom. Hra vás zavedie do temného sveta, kde sa musíte spoliehať na svoje zručnosti a strategické myslenie, aby ste prežili. Nezabudnite, že každé rozhodnutie, ktoré urobíte, ovplyvní váš osud a osud ostatných postáv vo svete Metro.

Nečakajte a zažite túto jedinečnú hru na vlastnej koži! Metro Redux CZ pre PS4 je viac než len hra; je to emocionálny zážitok, ktorý vás pohltí a nenechá vás chladnými. Pripravte sa na napínavé dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do hlbokých a temných zákutí metra, kde sa prežitie stáva prioritou a každé rozhodnutie môže mať fatálne následky. Vstúpte do sveta, kde sa strach a nádej prelínajú, a objavte, čo znamená bojovať o prežitie v nehostinných podmienkach.