Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 PS4

20,99 

Zdieľať:

Objavte svet ninja s hrou Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 na PS4. Vydaná spoločnosťou Bandai Namco Entertainment, táto hra ponúka epické súboje, vylepšenú grafiku a široký výber postáv. Prežite napínavý príbeh a zúčastnite sa online multiplayeru. S viac než 12 miliónmi predanými kusmi je to must-have pre fanúšikov anime a bojových hier!

Kód: 246422 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta ninja s hrou Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 na platforme PS4, ktorá predstavuje vrchol celej série a ponúka hráčom jedinečný zážitok z boja a dobrodružstva. S viac než 12 miliónmi predanými kusmi po celom svete sa táto hra stala jednou z najobľúbenejších adaptácií anime a mangy. Vydaná spoločnosťou Bandai Namco Entertainment, táto hra je určená pre všetkých fanúšikov Naruto a bojových hier.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Platforma: PS4
  • Vydavateľ: Bandai Namco Entertainment
  • EAN: 3391892002126

Hra Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 ponúka hráčom možnosť zažiť epické súboje a dramatické momenty z posledných častí anime. S vylepšenou grafikou a dynamickým herným systémom sa hráči môžu tešiť na:

  • Nové postavy: Hra obsahuje široký výber postáv, vrátane obľúbených hrdinov a záporákov, čo umožňuje hráčom vytvoriť si vlastný tím ninja.
  • Úžasné bojové mechaniky: Vylepšené bojové mechaniky a techniky umožňujú hráčom predviesť svoje schopnosti v rýchlych a intenzívnych súbojoch.
  • Príbeh a misie: Hráči môžu prežiť príbeh Naruto Shippuden a zúčastniť sa na rôznych misiách, ktoré sú plné akcie a napätia.
  • Online multiplayer: Hra ponúka aj online režim, kde sa môžete postaviť proti hráčom z celého sveta a ukázať svoje zručnosti.

V Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 sa hráči môžu tešiť na nádherne animované súboje, ktoré sú verné pôvodnému anime. Každý súboj je plný adrenalínu a napätia, pričom hráči môžu využívať rôzne techniky a kombá, aby porazili svojich protivníkov. Hra tiež ponúka množstvo bonusového obsahu, vrátane dodatočných misií a postáv, ktoré obohacujú herný zážitok.

Okrem toho, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 prináša aj vynikajúcu grafiku, ktorá zachytáva detaily a atmosféru anime. Hráči sa môžu tešiť na realistické prostredia a plynulé animácie, ktoré umocňujú zážitok z boja. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre nových hráčov, ale zároveň ponúka dostatočnú hĺbku pre skúsených veteránov.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto úžasnú hru a ponorte sa do sveta ninja. Pripravte sa na akciu, napätie a nezabudnuteľné súboje!