LEGO Batman 3: Beyond Gotham PS4

17,99 

Zdieľať:

Objavte LEGO Batman 3: Beyond Gotham na PS4, akčnú adventúru, kde sa Batman a jeho superhrdinskí spojenci z DC Comics vydávajú na epickú cestu do vesmíru. Hrajte za viac ako 150 postáv, preskúmajte rôzne planéty a užite si kooperatívny režim s priateľmi. Zbierajte LEGO bloky, odomykajte vylepšenia a prekonávajte výzvy v tejto zábavnej a napínavej hre plnej humoru a akcie. Nezmeškajte šancu zachrániť svet pred Brainiacom!

Kód: 248614 Kategória: Vydavateľ:

O hre

LEGO Batman 3: Beyond Gotham PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta LEGO Batman 3: Beyond Gotham, kde sa Batman a jeho superhrdinskí spojenci z DC Comics vydávajú na epickú cestu do vesmíru. Táto akčná adventúra, vydaná spoločnosťou Warner Bros. Games, ponúka hráčom jedinečnú príležitosť zažiť napínavé dobrodružstvo, ktoré kombinuje humor, akciu a známe postavy z komiksového univerza.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Platforma: PS4
  • EAN: 5051892182904

V tejto hre sa Batman spojí s množstvom ikonických postáv, ako sú Superman, Wonder Woman, Green Lantern a mnohí ďalší, aby čelili nebezpečnému Brainiacovi. Tento zlý génius má v pláne zmenšiť a zničiť svety pomocou mocných lucernových prsteňov. Hráči budú musieť prekonávať rôzne prekážky, riešiť hádanky a bojovať s nepriateľmi, aby zachránili Zem pred Brainiacovým zlovestným plánom.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham ponúka:

  • Rozsiahly herný svet: Preskúmajte rôzne planéty a miesta v galaxii, od Gotham City po mimozemské svety.
  • Rôzne postavy: Hrajte za viac ako 150 postáv z DC Comics, pričom každá má svoje jedinečné schopnosti a vlastnosti.
  • Kooperatívny režim: Hrajte s priateľmi v lokálnom kooperatívnom režime a spoločne prekonávajte výzvy.
  • Vylepšenia a zberateľské predmety: Zbierajte LEGO bloky a odomykajte nové schopnosti a vylepšenia pre svoje postavy.

Hra je známa svojím typickým LEGO humorom a zábavnými dialógmi, ktoré oslovia hráčov všetkých vekových kategórií. Grafika je farebná a živá, pričom každý detail je starostlivo prepracovaný, aby vytvoril autentický zážitok z LEGO sveta. Hráči sa môžu tešiť na množstvo zábavných misií, ktoré sú plné akcie a napätia.

Okrem toho, LEGO Batman 3: Beyond Gotham ponúka aj množstvo skrytých tajomstiev a bonusových úrovní, ktoré zaručujú, že sa hráči nebudú nudiť. Každá postava má svoje špecifické schopnosti, čo umožňuje rôzne herné štýly a prístup k prekážkam. Hráči môžu experimentovať s rôznymi kombináciami postáv a objavovať nové spôsoby, ako prekonávať výzvy.

Ak ste fanúšikom LEGO hier alebo komiksov z univerza DC, LEGO Batman 3: Beyond Gotham je pre vás ideálnou voľbou. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto úžasného dobrodružstva a zachrániť svet pred Brainiacom!