Monopoly: Family Fun Pack XBOX ONE

17,99 

Zdieľať:

Monopoly: Family Fun Pack XBOX ONE je moderná verzia klasickej hry, ktorá ponúka zábavu pre celú rodinu. Obsahuje tri varianty: Monopoly Plus s úchvatnou 3D grafikou, My Monopoly pre prispôsobenie herných dosiek a Monopoly Deal, rýchlu kartovú hru. Ideálna pre rodinné stretnutia a online multiplayer, táto hra zaručuje hodiny zábavy a smiechu. Nezmeškajte šancu zažiť túto vzrušujúcu hru na XBOX ONE! EAN: 3307215802250

Kód: 261566 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Monopoly: Family Fun Pack XBOX ONE

Monopoly: Family Fun Pack je moderná verzia klasickej hry Monopoly, ktorá prináša zábavu a interakciu pre celú rodinu. Tento exkluzívny balíček, vydaný spoločnosťou Ubisoft, je určený pre platformu XBOX ONE a obsahuje tri vzrušujúce varianty, ktoré sú ideálne pre rodinné stretnutia a zábavu s priateľmi.

Balíček obsahuje:

  • Monopoly Plus – klasická verzia hry s nádhernou 3D grafikou, ktorá oživuje tradičné herné prvky a ponúka hráčom realistický zážitok.
  • My Monopoly – inovatívne rozšírenie, ktoré umožňuje hráčom prispôsobiť si herné dosky a pravidlá podľa vlastných predstáv, čím sa zvyšuje variabilita a zábava.
  • Monopoly Deal – rýchla a návyková kartová hra, kde sa hráči snažia získať tri kompletné sady nehnuteľností, ideálna pre tých, ktorí preferujú kratšie a dynamickejšie partie.

Kľúčové vlastnosti:

  • Vizuálne efekty: Hra ponúka úchvatnú 3D grafiku a animácie, ktoré oživujú herný svet a zvyšujú zážitok z hrania.
  • Prispôsobiteľnosť: Vďaka funkcii My Monopoly si môžete vytvoriť vlastné herné dosky a pravidlá, čo umožňuje nekonečné možnosti prispôsobenia.
  • Rýchla hra: Monopoly Deal je ideálny pre tých, ktorí nemajú čas na dlhé partie, ponúkajúci rýchle a napínavé hranie.
  • Rodinná zábava: Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre všetky vekové kategórie, čo z nej robí ideálnu voľbu pre rodinné stretnutia.

Monopoly: Family Fun Pack je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú zábavu a interakciu. Hráči sa môžu tešiť na strategické plánovanie, obchodovanie a súťaženie o nehnuteľnosti, pričom sa zabavia s rodinou a priateľmi. Hra podporuje aj online multiplayer, takže môžete súťažiť s priateľmi aj na diaľku, čo pridáva ďalší rozmer zábavy.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto modernú verziu klasickej hry, ktorá je plná zábavy a vzrušenia. Monopoly: Family Fun Pack je ideálny spôsob, ako stráviť čas s rodinou a priateľmi, pričom si užijete hodiny zábavy a smiechu. Tento balíček je skutočným pokladom pre každého milovníka hier a zaručuje, že sa nikdy nebudete nudiť!

EAN: 3307215802250