Borderlands (The Handsome Collection) PS4

19,99 

Zdieľať:

Objavte Borderlands (The Handsome Collection) pre PS4, ktorá obsahuje remasterované verzie Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel. Vstúpte do akčného RPG dobrodružstva s kooperatívnym multiplayerom pre štyroch hráčov, rozšírenými prostrediami a množstvom zbraní. Užite si vylepšenú grafiku a všetok bonusový obsah, ktorý zaručuje hodiny zábavy a akcie v jednom z najlepších herných svetov.

Kód: 265189 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Borderlands (The Handsome Collection) PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta Borderlands s kolekciou Borderlands (The Handsome Collection) pre PS4, ktorá ponúka remasterované verzie dvoch kultových hier: Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel. Táto kolekcia je ideálnym spôsobom, ako sa ponoriť do akčného RPG dobrodružstva, ktoré kombinuje strieľačku s prvkami RPG a kooperatívneho hrania pre štyroch hráčov.

Hlavné vlastnosti a parametre:

  • Vydavateľ: 2K Games
  • Platforma: PS4
  • EAN: 5026555421157

Borderlands 2

Borderlands 2 je pokračovaním úspešného titulu, ktorý si získal srdcia hráčov po celom svete. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Nové postavy s unikátnymi zručnosťami, ktoré obohacujú herný zážitok.
  • Rozšírené prostredia, plné detailov a skrytých tajomstiev, ktoré čakajú na objavenie.
  • Rôznorodých nepriateľov, ktorí vyžadujú strategický prístup a tímovú spoluprácu.
  • Obrovské množstvo zbraní a vybavenia, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojich preferencií.

Borderlands: The Pre-Sequel

V Borderlands: The Pre-Sequel sa hráči dostanú do obdobia medzi prvou a druhou hrou, kde sa dozvedia viac o pozadí známych postáv a udalostiach, ktoré formovali svet Pandora. Hlavné rysy zahŕňajú:

  • Nové herné mechaniky, ako je nízka gravitácia a schopnosti špecifické pre prostredie na mesiaci.
  • Možnosť hrať za známe postavy, ktoré majú svoje vlastné jedinečné schopnosti.
  • Kooperatívny multiplayer, ktorý umožňuje hráčom spojiť sily a čeliť výzvam spoločne.

Obe hry v kolekcii sú obohatené o všetok doteraz vydaný bonusový sťahovateľný obsah, čo znamená, že hráči môžu zažiť ešte viac akcie, zábavy a dobrodružstva. Kolekcia ponúka vylepšenú grafiku a optimalizáciu pre PS4, čo zaručuje plynulý a vizuálne pôsobivý zážitok.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto epickú kolekciu, ktorá je ideálna pre fanúšikov akčných RPG hier. Borderlands (The Handsome Collection) je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú zábavu, akciu a nezabudnuteľné dobrodružstvá v jednom balení. Pripravte sa na hodiny zábavy a objavovania v jednom z najlepších herných svetov, aké boli kedy vytvorené.