Final Fantasy Type-0 HD XBOX ONE

13,99 

Zdieľať:

Final Fantasy Type-0 HD na XBOX ONE je vynikajúca RPG hra od Square Enix, ktorá ponúka vylepšenú HD grafiku a pohlcujúci herný zážitok. Prežite fascinujúci príbeh v temnom svete Orience, kde sa skupina mladých vojakov Class Zero snaží prežiť v neustále sa meniacom prostredí plnom nebezpečenstva. S intenzívnym bojovým systémom a možnosťou multiplayeru, táto hra je ideálnou voľbou pre fanúšikov RPG hier. Objavte bohatý svet a zažite epickú cestu plnú akcie a emocionálnych momentov.

Kód: 265372 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Final Fantasy Type-0 HD XBOX ONE

Final Fantasy Type-0 HD je jedným z najvýznamnejších prírastkov do legendárnej série RPG hier od spoločnosti Square Enix. Tento titul, ktorý bol pôvodne vydaný pre handheld konzolu PSP, sa teraz dostáva na platformy PlayStation 4 a XBOX ONE, pričom ponúka vylepšenú grafiku a pohlcujúci herný zážitok. Hráči sa môžu tešiť na fascinujúci príbeh, ktorý sa odohráva v temnom svete Orience, kde sú kryštály zdrojom moci a vojna rozdeľuje národy.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Square Enix
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 5021290000377

Hra sa zameriava na skupinu mladých vojakov, známych ako Class Zero, ktorí sú vycvičení na boj v neustále sa meniacom svete plnom nebezpečenstva. Každý z hrdinov má jedinečné schopnosti a zručnosti, čo umožňuje hráčom prispôsobiť si svoj herný štýl. Hráči môžu prepínať medzi postavami v reálnom čase, čo pridáva na dynamike a strategickej hĺbke boja.

Final Fantasy Type-0 HD sa vyznačuje:

  • Úžasnou grafikou: Vylepšená HD grafika prináša detailné prostredia a postavy, ktoré ožívajú na obrazovke.
  • Intenzívnym bojovým systémom: Rýchle a akčné súboje, ktoré vyžadujú taktické myslenie a rýchle reflexy.
  • Hlbokým príbehom: Temný a emotívny príbeh, ktorý skúma témy vojny, obetovania a priateľstva.
  • Možnosť multiplayeru: Hráči môžu spolupracovať v boji a zdieľať svoje skúsenosti s ostatnými.

Okrem toho, Final Fantasy Type-0 HD ponúka aj množstvo vedľajších úloh a výziev, ktoré obohacujú herný zážitok a poskytujú hráčom príležitosť na objavovanie bohatého sveta Orience. Hráči sa môžu tešiť na rôzne prostredia, od rozľahlých bojísk po tajomné dungeony, ktoré sú plné nebezpečenstiev a pokladov.

Ak ste fanúšikom RPG hier a hľadáte pohlcujúci zážitok, Final Fantasy Type-0 HD na XBOX ONE je pre vás ideálnou voľbou. Nezmeškajte príležitosť zažiť túto epickú cestu a ponorte sa do sveta, kde sa osudy národov prepletajú s osudmi jednotlivcov.