The Sims 4: Hurá do práce CZ PC CD-key

32,99 

Zdieľať:

The Sims 4: Hurá do práce CZ PC CD-key je rozšírenie, ktoré vám umožní aktívne ovládať kariéry vašich Simíkov. S novými profesiami ako doktor, detektív a vedec, zažijete realistický pracovný život. Ovládajte zamestnanie priamo na pracovisku, vytvárajte vynálezy a zachraňujte životy. Pridajte nové interakcie a prispôsobte si laboratóriá, nemocnice či policajné stanice. Získajte CD-key a obohatte svoj herný zážitok s The Sims 4: Hurá do práce! od Electronic Arts.

Kód: 2670080000 Kategória: Vydavateľ:

O hre

The Sims 4: Hurá do práce CZ PC CD-key

Rozšírenie The Sims 4: Hurá do práce! je jedným z najatraktívnejších prídavkov do obľúbeného simulátora života, ktorý hráčom umožňuje aktívne ovládať kariéry svojich Simíkov. Toto rozšírenie posúva hranice herného zážitku a ponúka realistickejší a zábavnejší pohľad na pracovný život vašich postáv.

Kľúčové vlastnosti:

  • Nové kariéry: Vyberte si z troch nových kariérnych dráh – doktor, detektív a vedec. Každá profesia ponúka unikátne herné mechaniky, ktoré vás vtiahnu do deja a umožnia vám zažiť rôzne aspekty zamestnania.
  • Aktívne zamestnanie: Ovládajte svojich Simíkov priamo na pracovisku. Môžete sa rozhodnúť, či sa budú snažiť o povýšenie, alebo sa stanú hrozbou pre svojich kolegov, čím ovplyvníte ich kariérny postup.
  • Vytváranie vynálezov: Ako vedec máte možnosť experimentovať a vytvárať rôzne vynálezy, ktoré môžu mať pozitívny alebo negatívny dopad na vaše okolie, čím obohatíte herný zážitok.
  • Záchrana životov: Ako doktor môžete liečiť pacientov a zachraňovať životy, čo prináša pocit naplnenia a úspechu, a zároveň posilňuje emocionálny aspekt hry.
  • Nové interakcie: Rozšírenie pridáva množstvo nových interakcií, ktoré obohacujú pracovné prostredie a umožňujú vám ovplyvniť svojich kolegov a nadviazať nové vzťahy.

Okrem nových kariér a interakcií, The Sims 4: Hurá do práce! prináša aj množstvo nových predmetov a možností prispôsobenia. Môžete si vytvoriť vlastné laboratórium, nemocnicu alebo policajnú stanicu, kde sa vaši Simíci budú zamestnávať. Taktiež máte možnosť experimentovať s rôznymi technológiami a vynálezmi, ktoré môžu zmeniť životy vašich Simíkov a ich okolia.

Vydavateľom tohto rozšírenia je renomovaná spoločnosť Electronic Arts, známa svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle. Rozšírenie je dostupné pre platformu PC DVD a je distribuované elektronicky, čo znamená, že si ho môžete jednoducho zakúpiť a stiahnuť priamo do svojho počítača.

Nezmeškajte príležitosť obohatiť svoj herný zážitok a prevezmite kontrolu nad kariérami svojich Simíkov. The Sims 4: Hurá do práce! vám ponúka jedinečnú šancu zažiť vzrušujúce situácie a výzvy, ktoré prichádzajú s pracovným životom. Začnite svoju cestu k úspechu a zábave a objavte, aké vzrušujúce môže byť ovládanie kariérnych dráh vašich Simíkov!