LEGO Jurassic World PS4

17,99 

Zdieľať:

Objavte svet dinosaurov s hrou LEGO Jurassic World na PS4. Prežite ikonické scény zo všetkých štyroch filmov franšízy Jurský park v zábavnom a interaktívnom prostredí. Hrajte s obľúbenými postavami, plňte napínavé úlohy a zbierajte LEGO bloky. Ideálne pre rodiny, táto hra ponúka kooperatívny režim a rôzne herné módy, ktoré zaručujú hodiny zábavy. Nezmeškajte šancu na dobrodružstvo s LEGO Jurassic World!

Kód: 301555 Kategória: Vydavateľ:

O hre

LEGO Jurassic World PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta dinosaurov s hrou LEGO Jurassic World na platforme PS4. Táto jedinečná videohra, vydaná spoločnosťou Warner Bros. Games, je prvou hrou, ktorá vám umožní prežiť a zažiť všetky štyri ikonické filmy z franšízy Jurský park, vrátane Jurského parku, Jurského parku: Stratený svet, Jurského parku 3 a najnovšieho Jurassic World. Hra kombinuje klasický LEGO humor s napínavým dejom, ktorý vás vtiahne do akcie a dobrodružstva.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Platforma: PS4
  • Vydavateľ: Warner Bros. Games
  • EAN: 5051892192194

Hra LEGO Jurassic World ponúka hráčom možnosť prežiť známe scény z filmov v zábavnom a interaktívnom prostredí. S využitím LEGO stavebnice sa hráči môžu tešiť na:

  • Ovládanie obľúbených postáv z filmov, ako sú Alan Grant, Ellie Sattler, Owen Grady a mnohí ďalší.
  • Rôzne úrovne a misie inšpirované filmovými scénami, vrátane napínavých útekov pred dinosaurami.
  • Interakciu s rôznymi typmi dinosaurov, čo pridáva na rozmanitosti herného zážitku.
  • Zbieranie LEGO blokov a odomykanie nových postáv a schopností, čím sa zvyšuje zábava a opakovateľnosť hry.

Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre všetkých hráčov, bez ohľadu na vek. Je ideálna pre rodiny, ktoré si chcú užiť spoločný čas pri hraní a objavovaní sveta dinosaurov. LEGO Jurassic World je nielen zábavná, ale aj vzdelávacia, pretože hráči sa dozvedia viac o rôznych druhoch dinosaurov a ich prostredí.

Hráči sa môžu tešiť na množstvo zábavných a interaktívnych prvkov, ako sú:

  • Kooperatívny režim: Hrajte s priateľmi a rodinou v kooperatívnom režime, kde môžete spoločne prekonávať prekážky a plniť úlohy.
  • Rôzne herné módy: Od kampane po voľný režim, kde si môžete užívať svet bez obmedzení.
  • Vylepšenia a odomknutia: Zbierajte LEGO bloky a odomykejte nové postavy, schopnosti a vylepšenia, ktoré obohatia váš herný zážitok.

Nezmeškajte príležitosť zažiť toto úžasné dobrodružstvo! Pripravte sa na akciu, humor a nezabudnuteľné zážitky s LEGO Jurassic World na PS4. Vstúpte do sveta, kde sa zábava a dobrodružstvo stretávajú s vašimi obľúbenými filmovými postavami a dinosaurami!