God of War 3: Remastered PS4

17,99 

Zdieľať:

God of War 3: Remastered na PS4 je epické akčné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do brutálneho sveta gréckej mytológie. Hrajte ako Kratos, ex-Spartan, na ceste za pomstou proti bohom. S vylepšenou grafikou v 1080p a plynulým 60 snímok za sekundu si užijete intenzívny bojový systém a hlboký príbeh plný emocionálnych momentov. Nezmeškajte túto jedinečnú hru, ktorá kombinuje akciu a osobný rast!

Kód: 303403 Kategória: Vydavateľ:

O hre

God of War 3: Remastered PS4

Hra God of War 3: Remastered na platforme PS4 je epickým pokračovaním legendárneho akčného dobrodružstva, ktoré posúva hranice herného zážitku na novú úroveň. V tejto hre sa opäť vžijete do úlohy Krata, nebojácneho ex-Sparťana, ktorý sa vydáva na cestu za pomstou proti bohom, ktorí ho zradili. Príbeh sa odohráva v brutálnom svete gréckej mytológie, kde sa Kratos snaží získať späť svoju česť a zničiť tých, ktorí mu ublížili.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: PlayStation Studios
  • Platforma: PS4
  • EAN: 711719993193

God of War 3: Remastered ponúka vylepšenú grafiku a plynulejší herný zážitok, ktorý je prispôsobený výkonu konzoly PS4. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Úžasnú vizuálnu kvalitu s rozlíšením až 1080p.
  • Vylepšené animácie a efekty, ktoré oživujú akčné scény.
  • Možnosť hrať v režime 60 snímok za sekundu pre maximálnu plynulosť.

Hra sa vyznačuje intenzívnym a dynamickým bojovým systémom, ktorý umožňuje hráčom kombinovať rôzne útoky a schopnosti. Kratos má k dispozícii širokú škálu zbraní a magických schopností, ktoré mu pomáhajú v boji proti mocným nepriateľom a obrovským bossom. Každý súboj je výnimočný a vyžaduje si strategické myslenie a rýchle reflexy.

Okrem akcie a boja ponúka God of War 3: Remastered aj hlboký príbeh plný emocionálnych momentov a zložitých postáv. Hráči sa budú musieť vyrovnať s Kratosovými vnútornými démonmi a jeho túžbou po pomste, čo pridáva na hĺbke a komplexnosti celého zážitku. Príbeh je prepletený s témami zrady, odplaty a osobného rastu, čo robí z God of War 3: Remastered nielen akčnú hru, ale aj emocionálny zážitok.

Nezabudnite, že táto verzia hry obsahuje aj dodatočný obsah a vylepšenia, ktoré obohacujú herný zážitok. Medzi tieto vylepšenia patrí aj podpora pre PlayStation 4 Pro, čo umožňuje ešte lepšiu grafiku a výkon. God of War 3: Remastered je ideálnou voľbou pre fanúšikov akčných hier a tých, ktorí sa chcú ponoriť do fascinujúceho sveta gréckej mytológie.

Prežite nezabudnuteľné dobrodružstvo s Kratosom a staňte sa svedkom jeho cesty za pomstou. God of War 3: Remastered je hrou, ktorá vás pohltí a nenechá vás chladnými, a to nielen vďaka svojej akcii, ale aj hlbokému príbehu a nezabudnuteľným postavám.