Need for Speed XBOX ONE

18,99 

Zdieľať:

Zažite vzrušenie z automobilových pretekov s hrou Need for Speed na XBOX ONE. Objavte otvorené nočné mesto, pretekajte s priateľmi a budujte si reputáciu v dynamickom prostredí. Prispôsobte si vozidlo, prežívajte napínavé príbehy a staňte sa legendou v tejto akčnej hre plnej adrenalínu. Nezmeškajte šancu na nezabudnuteľné zážitky a množstvo výziev, ktoré Need for Speed ponúka!

Kód: 306647 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Need for Speed XBOX ONE

Objavte vzrušujúci svet automobilovej kultúry s hrou Need for Speed na platforme XBOX ONE. Tento reštart populárnej série ponúka hráčom jedinečný zážitok v otvorenom nočnom meste, kde sa môžete ponoriť do dynamického a vzrušujúceho prostredia. Hra je navrhnutá tak, aby ste si mohli vybrať vlastnú cestu a prežiť rôzne príbehy, ktoré sú vzájomne prepojené, čím sa zvyšuje vaša reputácia a posúvate sa k titulu legendy.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Electronic Arts
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 5030930113742

Need for Speed ponúka päť rôznych herných štýlov, ktoré vám umožnia prispôsobiť si zážitok podľa vašich preferencií. Môžete sa zamerať na:

  • Rýchlosť: Pretekajte s ostatnými hráčmi a ukážte svoje vodičské schopnosti.
  • Príbeh: Prežívajte napínavé príbehy, ktoré vás vtiahnu do sveta mestskej kultúry.
  • Reputácia: Budujte si meno a získavajte uznanie v komunite.
  • Vlastné úpravy: Prispôsobte si svoje vozidlo podľa svojich predstáv a zlepšujte jeho výkon.
  • Online multiplayer: Spojte sa s priateľmi a pretekajte proti hráčom z celého sveta.

Grafika a zvukové efekty sú na vysokej úrovni, čo umocňuje zážitok z jazdy. Nočné mesto je živé a pulzujúce, s množstvom detailov, ktoré vás vtiahnu do akcie. Hráči sa môžu tešiť na realistické jazdné mechaniky, ktoré zaručujú, že každé pretekanie bude jedinečné a vzrušujúce.

Hra Need for Speed je ideálna pre všetkých fanúšikov automobilových pretekov, ktorí hľadajú kombináciu akcie, príbehu a možnosti prispôsobenia. Nezmeškajte príležitosť stať sa legendou v tomto fascinujúcom svete. V Need for Speed sa môžete tešiť na množstvo vozidiel, od klasických športových áut po moderné superautomobily. Každé vozidlo má svoje jedinečné vlastnosti a možnosti úprav, čo vám umožní prispôsobiť si jazdný štýl podľa svojich preferencií.

Okrem toho, hra ponúka aj rôzne výzvy a súťaže, ktoré vás udržia v napätí a motivácii. Od pretekov na čas po zložitú akciu s policajtmi, Need for Speed vám poskytne množstvo zábavy a adrenalínu. Pripravte sa na to, že sa stanete súčasťou vzrušujúceho sveta, kde je každé rozhodnutie dôležité a každý pretek môže zmeniť váš osud.

Vstúpte do sveta Need for Speed a zažite nezabudnuteľné momenty na ceste k sláve. S množstvom možností a výziev, ktoré čakajú na vás, je táto hra ideálnou voľbou pre každého, kto miluje rýchlosť a vzrušenie.