Wasteland 2 (Director’s Cut) PS4

18,99 

Zdieľať:

Wasteland 2 (Director’s Cut) PS4 je strategické RPG, ktoré vás vtiahne do post-apokalyptického sveta plného rozhodnutí a výziev. Vydané spoločnosťou Deep Silver, táto verzia pre PS4 ponúka vylepšenú grafiku, taktické ťahové súboje a rozvoj postáv. Prežite nezabudnuteľné dobrodružstvo, kde každé rozhodnutie ovplyvňuje príbeh a svet okolo vás. Objavte fascinujúci herný systém a unikátne postavy v tejto klasike, ktorá inšpirovala sériu Fallout.

Kód: 329245 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Wasteland 2 (Director’s Cut) PS4

Wasteland 2 (Director’s Cut) je strategické RPG, ktoré vás vtiahne do fascinujúceho post-apokalyptického sveta, kde sa rozhodnutia hráča stávajú kľúčovými pre prežitie a úspech. Hra, ktorá je pokračovaním legendárneho titulu Wasteland z roku 1988, sa považuje za prvé post-apokalyptické RPG na PC a inšpirovala sériu Fallout. Vydaná spoločnosťou Deep Silver, táto verzia pre PS4 prináša vylepšenia a nové funkcie, ktoré obohacujú herný zážitok.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Žáner: Strategické RPG
  • Platforma: PS4
  • Vydavateľ: Deep Silver
  • EAN: 4020628841683

Wasteland 2 ponúka hlboký a komplexný herný systém, ktorý zahŕňa:

  • Taktické ťahové súboje: Hráči musia strategicky plánovať svoje ťahy a využívať prostredie na dosiahnutie víťazstva nad nepriateľmi.
  • Rozvoj postáv: Hráči môžu prispôsobovať svoje postavy rôznymi schopnosťami a zručnosťami, čo ovplyvňuje ich výkon v boji a interakciu s prostredím.
  • Rozhodovanie: Každé rozhodnutie, ktoré hráč urobí, má dopad na príbeh a svet okolo neho, čo zvyšuje opakovateľnosť hry.
  • Nezabudnuteľné obsadenie postáv: Hra obsahuje množstvo zaujímavých a jedinečných postáv, ktoré obohacujú príbeh a ponúkajú rôzne úlohy a výzvy.

Wasteland 2 (Director’s Cut) je nielen pokračovaním klasiky, ale aj moderným titulom, ktorý sa môže pochváliť vylepšenou grafikou, novými animáciami a rozšíreným obsahom. Hráči sa môžu tešiť na bohatý príbeh, ktorý je plný zvratov a prekvapení, a na svet, ktorý je živý a dynamický. Hra ponúka aj možnosť kooperácie, čo umožňuje hráčom zdieľať svoje dobrodružstvá s priateľmi.

V tejto hre sa ocitnete v nehostinnom prostredí, kde musíte prežiť v nepredvídateľnom svete plnom nebezpečenstiev. Hráči sa môžu tešiť na množstvo úloh, ktoré sú rozdelené do rôznych oblastí, pričom každá z nich ponúka unikátne výzvy a odmeny. Hra je známa svojou hlbokou atmosférou a detailným svetom, ktorý je plný zaujímavých miest a postáv.

Ak ste fanúšikom RPG hier a hľadáte hru, ktorá vás pohltí svojou atmosférou a hlbokým herným systémom, Wasteland 2 (Director’s Cut) je pre vás ideálnou voľbou. Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru na PS4 a ponorte sa do sveta, kde každé rozhodnutie má svoje následky. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do srdca post-apokalyptického chaosu.