Sword Art Online: Lost Song PS4

23,99 

Zdieľať:

Objavte svet Sword Art Online: Lost Song na PS4 a zažite vzrušujúce dobrodružstvo v ALfheim Online. Vstúpte do nových oblastí, lietajte a bojujte s priateľmi v kooperatívnom multiplayeri. S originálnym príbehom, vylepšeným bojovým systémom a množstvom úloh, táto hra je ideálna pre fanúšikov série aj nových hráčov. Nezmeškajte šancu na epické súboje a emocionálne momenty!

Kód: 334320 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Sword Art Online: Lost Song PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta ALfheim Online s hrou Sword Art Online: Lost Song na platforme PS4. Tento titul, vydaný spoločnosťou Bandai Namco Entertainment, ponúka hráčom jedinečnú príležitosť preskúmať nové oblasti a zažiť originálny príbeh, ktorý sa odohráva v rozšírenom univerze populárneho anime a light novel.

Hlavné vlastnosti hry:

  • Nové prostredie: Objavte úplne novú oblasť v ALfheim Online, rozdelenú na kontinenty, s lietajúcim mestom Ryne, ktoré ponúka množstvo zaujímavých miest na preskúmanie a interakciu s NPC postavami.
  • Originálny príbeh: Pridajte sa ku Kiritovi a jeho priateľom pri prieskume tejto vzrušujúcej novej oblasti, kde sa stretávajú s novými výzvami a nepriateľmi. Príbeh je plný zvratov a emocionálnych momentov, ktoré poskytnú hráčom hlboký zážitok.
  • Možnosť lietania: Využite schopnosť lietať, čo otvára nové možnosti v boji a prieskume. Lietanie pridáva nový rozmer do herného zážitku, umožňuje rýchlejšie presuny a strategické útoky na nepriateľov.
  • Vylepšený bojový systém: Hra ponúka dynamický bojový systém, ktorý umožňuje kombinovať útoky a špeciálne schopnosti pre ešte intenzívnejší zážitok. Hráči môžu experimentovať s rôznymi kombináciami a vytvárať tak unikátne bojové štýly.
  • Kooperatívny multiplayer: Spolupracujte s priateľmi v online režime, čím sa zvyšuje zábava a interakcia. Spoločné plnenie úloh a boj proti silným nepriateľom posilňuje tímového ducha a priateľstvo.

Hra Sword Art Online: Lost Song je ideálnou voľbou pre fanúšikov série, ako aj pre nových hráčov, ktorí sa chcú ponoriť do tohto magického sveta. S množstvom úloh, výziev a zaujímavých postáv, ktoré sa objavujú v príbehu, sa hráči môžu tešiť na hodiny zábavy a dobrodružstva. Hráči majú možnosť prispôsobiť si svoje postavy a získať nové vybavenie, čo pridáva na variabilite a osobitosti herného zážitku.

Nezabudnite si zabezpečiť svoju kópiu hry Sword Art Online: Lost Song na PS4 a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo v ALfheim Online. Pripravte sa na epické súboje, emocionálne príbehy a nezabudnuteľné chvíle s priateľmi v tejto úžasnej hre!