Resident Evil (Origins Collection) PS4

18,99 

Zdieľať:

Objavte Resident Evil (Origins Collection) na PS4, ktorá obsahuje legendárne tituly Resident Evil a Resident Evil 0. Prežite napínavé dobrodružstvá s vylepšenou grafikou a moderným ovládaním. Ideálna voľba pre fanúšikov survival hororu, ktorí chcú zažiť klasiku v novom svetle. Pripravte sa na akciu, hádanky a psychologický horor, ktorý vás pohltí!

Kód: 342517 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Resident Evil (Origins Collection) PS4

Prežite znovu pôvodné príbehy, ktorými to všetko začalo, v brilantne prepracovanej hre Resident Evil (Origins Collection). Táto kolekcia obsahuje cenami ovenčené hry Resident Evil a Resident Evil 0, ktoré sú považované za klasiku v žánri survival hororu. Hráči sa môžu tešiť na vylepšenú grafiku, vylepšené ovládanie a množstvo nových funkcií, ktoré zaručujú, že aj starí fanúšikovia si prídu na svoje.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Capcom Entertainment
  • Platforma: PS4
  • EAN: 5055060931196

V pôvodnej hre Resident Evil sa hráči ujímajú úlohy členov tímu S.T.A.R.S. (Special Tactics and Rescue Service), Chris Redfield alebo Jill Valentine, ktorí sú vyslaní lokalizovať zmiznutý tím v tajomnom a nebezpečnom prostredí. Hráči sa musia postaviť rôznym nepriateľom, riešiť hádanky a prežiť v prostredí plnom napätia a strachu. Hra ponúka jedinečný zážitok, ktorý kombinuje akciu, horor a psychologické prvky.

Hra Resident Evil 0 sa odohráva pred udalosťami prvej hry a sleduje príbeh Rebecca Chambers, mladého člena tímu S.T.A.R.S., a Billyho Coena, odsúdeného zločinca. Spoločne sa snažia prežiť v nehostinných podmienkach a odhaliť tajomstvá, ktoré sa skrývajú v opustenej výskumnej stanici. Hráči sa môžu tešiť na inovatívny systém ovládania postáv, ktorý umožňuje prepínanie medzi Rebeccou a Billym, čím sa otvárajú nové možnosti v riešení hádaniek a prekonávaní prekážok.

Obe hry v Origins Collection sú prepracované s vylepšenou grafikou a zvukom, čo zaručuje, že si ich užijete aj na moderných konzolách. Hráči môžu očakávať:

  • Vylepšenú grafiku s HD rozlíšením
  • Podporu pre 16:9 pomer strán
  • Možnosť hrať v režime „Classic“ alebo „Modern“ ovládania
  • Nové herné mechaniky a vylepšené ovládanie

Ak ste fanúšikom hororových hier alebo len hľadáte kvalitný herný zážitok, Resident Evil (Origins Collection) je pre vás ideálnou voľbou. Nezmeškajte príležitosť zažiť tieto klasiky v novom svetle. Hra ponúka nielen nostalgický zážitok, ale aj moderné vylepšenia, ktoré zaručujú, že si ju užijete aj dnes. Pripravte sa na napínavé momenty, prekvapivé zvraty a nezabudnuteľné postavy, ktoré vás vtiahnu do svojho sveta.