Assassin’s Creed Chronicles CZ XBOX ONE

28,99 

Zdieľať:

Assassin’s Creed Chronicles CZ XBOX ONE je akčná adventúra od Ubisoft, ktorá vás zavedie do fascinujúcich historických období. Prežite pád dynastie Ming v Číne, odhaľte intrigy v Indii a zažite chaos po Veľkej októbrovej revolúcii v Rusku. Hra kombinuje stealth a akčné prvky, ponúkajúce jedinečný herný zážitok s detailne spracovanými prostrediami a strategickým plánovaním. Ideálna voľba pre fanúšikov série Assassin’s Creed a akčných hier.

Kód: 342641 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed Chronicles CZ XBOX ONE

Hra Assassin’s Creed Chronicles Vás zavedie na fascinujúcu cestu do minulosti, kde sa stretnete s tromi legendárnymi assassinmi, ktorí sa snažia o pomstu, odplatu a vykúpenie. Tento titul, vydaný spoločnosťou Ubisoft, je určený pre platformu XBOX ONE a ponúka jedinečný zážitok z tajných akcií v rôznych historických obdobiach.

Hlavné parametre a vlastnosti hry:

  • Žáner: Akčná adventúra, stealth
  • Platforma: XBOX ONE
  • Vydavateľ: Ubisoft
  • EAN: 3307215915530

V Assassin’s Creed Chronicles sa hráči ponoria do troch rôznych civilizácií a období histórie:

  • Čína: Prežite pád dynastie Ming a objavte tajomstvá, ktoré sa skrývajú v tejto fascinujúcej kultúre.
  • India: V ríši Sikhov sa pripravte na vojnu a odhaľte intrigy, ktoré ohrozujú stabilitu regiónu.
  • Rusko: V čase dozvukov Veľkej októbrovej revolúcie sa ocitnete v chaotickej atmosfére, kde sa rozhoduje o osude národa.

Každý z assassinov má svoj vlastný príbeh a jedinečné schopnosti, ktoré hráči môžu využiť na prekonanie prekážok a nepriateľov. Hra kombinuje prvky stealth a akcie, pričom kladie dôraz na strategické plánovanie a precízne vykonávanie akcií. Hráči budú musieť využívať svoje zručnosti, aby sa vyhli nepriateľom a splnili svoje misie.

Grafika hry je jedinečná a ponúka nádherne spracované prostredia, ktoré sú inšpirované skutočnými historickými lokalitami. Každé prostredie je detailne prepracované, čo prispieva k autentickému zážitku z hry. Hráči sa môžu tešiť na plynulý herný zážitok s intuitívnym ovládaním, ktoré je prispôsobené pre konzolu XBOX ONE.

Hra tiež ponúka rôzne herné mechaniky, ako sú skryté útoky, stealth prístup a strategické plánovanie, ktoré sú kľúčové pre úspech v misiách. Hráči môžu experimentovať s rôznymi prístupmi k prekonaniu prekážok, čo zvyšuje znovuhrateľnosť a zábavu. Okrem toho, každý assassin má svoje vlastné špeciálne schopnosti, ktoré môžu byť vylepšované počas hry, čo pridáva na hĺbke a variabilite herného zážitku.

Ak ste fanúšikom série Assassin’s Creed alebo len hľadáte zaujímavú akčnú hru s bohatým príbehom a historickým pozadím, Assassin’s Creed Chronicles CZ je pre vás ideálnou voľbou. Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru a ponorte sa do sveta assassinov, kde sa história stretáva s napínavým dobrodružstvom.