Street Fighter 5 PS4

17,99 

Zdieľať:

Street Fighter 5 na PS4 je ultimátna bojová hra, ktorá kombinuje ohromujúcu grafiku s prístupnou bojovou mechanikou. Vytvorená na Unreal Engine 4, ponúka široký výber známych a nových bojovníkov, online multiplayer a rôzne herné módy vrátane príbehového módu a tréninkového módu. Objavte hĺbku a variabilitu s V-System a zažite intenzívne súboje s priateľmi alebo hráčmi z celého sveta!

Kód: 343999 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Street Fighter 5 PS4 – Popis produktu

Legendárna séria bojoviek Street Fighter sa vracia s novým dielom, ktorý posúva hranice herného zážitku na úplne novú úroveň. Hra Street Fighter 5 je vyvinutá na engine Unreal Engine 4, čo zabezpečuje ohromujúcu grafiku a realistické animácie, ktoré vás vtiahnu do akcie ako nikdy predtým. S množstvom nových a známych bojovníkov, táto hra ponúka široké spektrum možností pre každého hráča.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Capcom Entertainment
  • Platforma: PS4
  • EAN: 5055060930908

Street Fighter 5 sa vyznačuje prístupnou bojovou mechanikou, ktorá je navrhnutá tak, aby bola zábavná pre začiatočníkov, ale zároveň ponúka dostatočnú hĺbku pre skúsených hráčov. Hráči môžu experimentovať s rôznymi kombináciami útokov a špeciálnych schopností, čo vedie k nekonečným možnostiam v boji. Hra obsahuje aj online multiplayer, kde môžete vyzvať priateľov alebo hráčov z celého sveta, čím sa zvyšuje konkurencia a zábava.

Hra ponúka množstvo rôznych herných módov, vrátane príbehového módu, kde sa môžete ponoriť do histórie jednotlivých postáv a ich motivácií. Každý bojovník má svoj vlastný príbeh, ktorý je prepojený s celkovým univerzom Street Fighter. Okrem toho, hra obsahuje aj tréninkový mód, ktorý je ideálny pre tých, ktorí sa chcú zlepšiť a naučiť sa nové techniky.

Grafika a zvukové efekty sú na vysokej úrovni, pričom každý bojovník je detailne spracovaný a prostredia sú plné života. Hráči sa môžu tešiť na rôzne arény, ktoré sú inšpirované rôznymi kultúrami a miestami po celom svete. Tieto prostredia nielenže vyzerajú skvele, ale aj ovplyvňujú samotný boj, čo pridáva na dynamike a strategickej hĺbke.

Medzi ďalšie zaujímavé funkcie patrí V-System, ktorý umožňuje hráčom prispôsobiť si svoj herný štýl a taktiku. Tento systém zahŕňa rôzne techniky, ako sú V-Skills, V-Reversals a V-Triggers, ktoré dodávajú hĺbku a variabilitu do každého súboja. Hráči sa tak môžu prispôsobiť svojmu protivníkovi a využiť svoje schopnosti na maximum.

Ak ste fanúšikom bojových hier alebo len hľadáte zábavný spôsob, ako stráviť čas s priateľmi, Street Fighter 5 je ideálnou voľbou. Nezmeškajte príležitosť zažiť túto úžasnú hru na vlastnej koži a ponorte sa do sveta intenzívnych súbojov a strategických rozhodnutí!