Assassin’s Creed: Syndicate XBOX ONE

15,99 

Zdieľať:

Assassin’s Creed: Syndicate pre XBOX ONE vás zavedie do viktoriánskeho Londýna v roku 1868, kde sa stretnete s Jacobom a Evie Frye, ktorí bojujú proti zločineckej organizácii Templárov. Preskúmajte ikonické lokality, využívajte unikátne schopnosti a zažite dynamické súboje v otvorenom svete. Nezmeškajte túto akčnú adventúru od Ubisoft, ktorá kombinuje historické udalosti s napínavým príbehom a strategickým plánovaním!

Kód: 348464 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed: Syndicate XBOX ONE

Vstúpte do fascinujúceho sveta Londýna v roku 1868, kde sa priemyselná revolúcia stáva motorom zmien a inovácií. Hra Assassin’s Creed: Syndicate od renomovaného vydavateľa Ubisoft vás zavedie do doby, kedy sa technológie a vynálezy stávajú súčasťou každodenného života. V tejto akčnej adventúre sa ocitnete v úlohe dvoch hlavných postáv, Jacoba a Evie Frye, ktorí sa snažia oslobodiť Londýn od tyranie a korupcie, ktorú predstavuje zločinecká organizácia Templárov.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Platforma: XBOX ONE
  • Vydavateľ: Ubisoft
  • EAN: 3307215998366

Hra ponúka otvorený svet, ktorý je bohatý na detaily a atmosféru viktoriánskeho Londýna. Môžete sa tešiť na:

  • Rozmanité prostredie: Preskúmajte ikonické lokality ako Big Ben, Buckingham Palace a mnohé ďalšie, ktoré sú verne zobrazené a ponúkajú autentický zážitok z doby.
  • Unikátne schopnosti: Jacob a Evie majú rôzne zručnosti, ktoré môžete využiť na plnenie misií a boj proti nepriateľom. Jacob je zameraný na silu a agresívny boj, zatiaľ čo Evie sa sústreďuje na stealth a taktiku.
  • Vylepšený bojový systém: Hra ponúka dynamické a plynulé súboje, ktoré sú prispôsobené pre oboch protagonistov, pričom každý z nich má svoj vlastný štýl boja a techniky.
  • Možnosť ovládania vozidiel: Preprava po Londýne je rýchlejšia a zábavnejšia s možnosťou jazdiť na kočoch a iných vozidlách, čo pridáva na dynamike a rozmanitosti herného zážitku.
  • Príbehové misie a vedľajšie úlohy: Okrem hlavného príbehu sa môžete zapojiť do rôznych vedľajších aktivít, ktoré obohatia váš herný zážitok a umožnia vám lepšie spoznať svet Londýna.

Assassin’s Creed: Syndicate je nielen o akcii, ale aj o strategickom plánovaní a rozhodovaní. Hráči musia premýšľať o svojich krokoch a využiť prostredie vo svoj prospech. Hra ponúka aj kooperatívne prvky, ktoré umožňujú hráčom spolupracovať pri plnení úloh a dosahovaní cieľov, čím sa zvyšuje zábava a interaktivita.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru, ktorá kombinuje historické udalosti s napínavým príbehom a akciou. Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do srdca Londýna a umožní vám stať sa súčasťou jedného z najvýznamnejších období v histórii. Hrajte Assassin’s Creed: Syndicate a staňte sa majstrom v umení zabíjania a strategického plánovania!