Hasbro Family Fun Pack PS4

20,99 

Zdieľať:

Hasbro Family Fun Pack pre PS4 je ideálny balík pre rodiny, ktorý obsahuje štyri obľúbené hry: Monopoly, Boggle, Trivial Pursuit a Risk. S modernou 3D grafikou a prispôsobiteľnými možnosťami ponúka hodiny zábavy pre všetky vekové kategórie. Užite si rodinné večery plné zábavy a vzdelávania s týmto interaktívnym herným balíkom. Získajte Hasbro Family Fun Pack pre PS4 a vytvorte nezabudnuteľné spomienky!

Kód: 348993 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Hasbro Family Fun Pack PS4

Hasbro Family Fun Pack pre PlayStation 4 je perfektným riešením pre rodiny, ktoré túžia po zábave a interakcii. Tento balík obsahuje štyri klasické a obľúbené hry: Monopoly, Boggle, Trivial Pursuit a Risk. Každá z týchto hier je prispôsobená moderným konzolám, čím sa stáva ešte zábavnejšou a interaktívnejšou.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Ubisoft
  • Platforma: PS4
  • EAN: 3307215912638

Každá hra v balíku je navrhnutá tak, aby poskytovala hodiny zábavy pre všetky vekové kategórie. Hráči môžu očakávať:

  • 3D zážitok: Hry sú obohatené o atraktívnu 3D grafiku, ktorá zvyšuje herný zážitok a ponúka vizuálne pôsobivé prostredie.
  • Nové upraviteľné možnosti: Hráči môžu prispôsobiť svoje herné zážitky, čo pridáva na variabilite a zábave.
  • Rodinná zábava: Hry sú navrhnuté tak, aby boli prístupné a zábavné pre všetkých členov rodiny, bez ohľadu na vek.

Monopoly je známa hra o obchodovaní a strategickom plánovaní, kde sa hráči snažia stať sa magnátmi a ovládnuť mestské nehnuteľnosti. Hráči sa učia o investovaní a strategickom rozhodovaní, čo robí hru nielen zábavnou, ale aj poučnou. Boggle je rýchla a zábavná hra na hľadanie slov, ktorá testuje vašu slovnú zásobu a rýchlosť myslenia. Je ideálna pre tých, ktorí majú radi jazykové výzvy a súťaže. Trivial Pursuit je skvelou voľbou pre milovníkov vedomostných súťaží, pričom ponúka množstvo otázok z rôznych oblastí, čo zaručuje, že sa nikto nebude nudiť. Risk ponúka strategické vojenské súboje, kde hráči bojujú o globálnu dominanciu, čím sa rozvíjajú ich strategické a taktické schopnosti.

Hasbro Family Fun Pack je ideálnou voľbou pre rodiny, ktoré chcú stráviť kvalitný čas spolu a užiť si zábavu pri hraní hier. Tento balík je nielen zábavný, ale aj vzdelávací, pretože podporuje rozvoj strategického myslenia, tímovej spolupráce a komunikačných zručností. Hranie týchto hier môže posilniť rodinné väzby a vytvoriť nezabudnuteľné spomienky.

Nezmeškajte príležitosť obohatiť svoje rodinné večery o zábavu a vzrušenie. Získajte Hasbro Family Fun Pack pre PS4 a užite si hodiny zábavy s rodinou a priateľmi. Tento balík je ideálny pre všetkých, ktorí hľadajú zábavný a interaktívny spôsob, ako stráviť čas spoločne.