Steep XBOX ONE

18,99 

Zdieľať:

Steep XBOX ONE je adrenalínová hra, ktorá vás zavedie do otvoreného sveta zimných športov v Álpach a Aljaške. Ovládnite lyžovanie, snowboardovanie a ďalšie športy, prekonávajte výzvy v multiplayer režime a zdieľajte svoje triky s komunitou. Vytvorte si vlastné trasy a užite si realistickú grafiku a dynamické prostredie. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo s Steep na XBOX ONE! EAN: 3307215974759

Kód: 354616 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Steep XBOX ONE – Vstúpte do sveta zimných športov

Zažite adrenalínové dobrodružstvo v masívnom otvorenom svete Álp a Aljašky s hrou Steep na platforme XBOX ONE. Vydaná spoločnosťou Ubisoft, táto hra ponúka jedinečný zážitok pre všetkých milovníkov zimných športov. Pripravte sa na vzrušujúce výzvy, ktoré vás zavedú na najepickejšie kopce sveta!

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Otvorený svet: Preskúmajte rozsiahly a realisticky zobrazený svet Álp a Aljašky, kde je prašan vždy čerstvý. Hra ponúka obrovské možnosti na objavovanie a experimentovanie.
  • Rôzne športy: Ovládnite lyžovanie, snowboardovanie, jazdu na WingSuite a paraglide. Každý šport ponúka jedinečné výzvy a zážitky, ktoré vás vtiahnu do akcie.
  • Multiplayer režim: Jazdite osamote alebo sa pripojte k ostatným adrenalínovým nadšencom a zdieľajte svoje zážitky. Spoločne môžete prekonávať výzvy a súťažiť o najlepšie výkony.
  • Triky a zdieľanie: Nahrávajte a zdieľajte svoje najlepšie triky s komunitou. Staňte sa hviezdou medzi svojimi priateľmi a ukážte im, čo dokážete!
  • Vytváranie vlastného obsahu: Upravte si svoje jazdy a vytvorte si vlastné trasy, ktoré môžete zdieľať s ostatnými hráčmi. Vaša kreativita nemá hranice!

Hra Steep je ideálna pre tých, ktorí hľadajú kombináciu vzrušenia a slobody. S realistickou grafikou a dynamickým prostredím sa budete cítiť, akoby ste naozaj jazdili na svahoch. Možnosť prispôsobiť si svojho jazdca a vybavenie vám umožní vytvoriť jedinečný štýl, ktorý vás odlíši od ostatných.

Okrem toho, Steep ponúka aj rôzne výzvy a súťaže, ktoré vás motivujú k neustálemu zlepšovaniu vašich zručností. Či už ste začiatočník alebo skúsený jazdec, táto hra vám poskytne dostatok obsahu na to, aby ste sa zabavili hodiny a hodiny. Môžete sa zúčastniť rôznych súťaží, ktoré preveria vaše schopnosti a posunú vás na novú úroveň.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru. Steep XBOX ONE je vstupenkou do sveta zimných športov, kde sa adrenalín a zábava stretávajú v dokonalom súlade. Pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky a objavte, čo všetko táto hra ponúka!

EAN: 3307215974759