Rise of the Tomb Raider (20 Year Celebration Edition) PS4

14,99 

Zdieľať:

Oslávte 20 rokov série Tomb Raider s edíciou Rise of the Tomb Raider (20 Year Celebration Edition) pre PS4. Zažite dobrodružstvo Lary Croft s kompletným obsahom vrátane všetkých DLC, nových misií a exkluzívnych herných režimov. Preskúmajte nádherné prostredia, odhaľte tajomstvá starovekých civilizácií a vylepšujte svoje schopnosti v tejto akčnej hre plnej napätia a objavovania. Ideálna voľba pre fanúšikov a nových hráčov!

Kód: 355602 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Rise of the Tomb Raider (20 Year Celebration Edition) PS4

Oslávte 20 rokov legendárnej série Tomb Raider s edíciou Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration Edition pre konzolu PlayStation 4. Táto špeciálna verzia ponúka hráčom jedinečnú príležitosť zažiť dobrodružstvo Lary Croft v plnej kráse, vrátane všetkých doposiaľ vydaných rozšírení a exkluzívneho obsahu, ktorý obohatí váš herný zážitok.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Square Enix
  • Platforma: PS4
  • EAN: 5021290074453

V tejto edícii nájdete:

  • Originálnu hru Rise of the Tomb Raider, ktorá vás zavedie do nádherných a nebezpečných prostredí, kde budete musieť prežiť a odhaliť tajomstvá starovekých civilizácií.
  • Všetky DLC, ktoré rozširujú príbeh a ponúkajú nové výzvy, vrátane nových misií, zbraní a oblečenia.
  • Špeciálny obsah, ktorý je dostupný len v tejto edícii, vrátane nových herných režimov a výziev, ktoré poskytnú hodiny zábavy.

Rise of the Tomb Raider je známa svojou nádhernou grafikou a pohlcujúcim príbehom, ktorý sleduje Laru Croft na jej ceste za objavovaním tajomstiev a prekonávaním prekážok. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Intenzívny príbeh: Lara sa snaží odhaliť tajomstvo nesmrteľnosti a čelí nebezpečným nepriateľom, ktorí sú odhodlaní ju zastaviť.
  • Otvorený svet: Preskúmajte rozmanité prostredia, od zasnežených hôr po husté lesy, a objavujte skryté poklady a staroveké ruiny.
  • RPG prvky: Vylepšujte Laru a jej schopnosti, aby ste sa stali silnejšou a schopnejšou hrdinkou.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť Rise of the Tomb Raider v plnej paráde. Pridajte sa k Lare Croft na jej dobrodružstve a objavte, čo všetko táto edícia ponúka. Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás vtiahne do sveta akcie, dobrodružstva a tajomstiev.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration Edition je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov série a nových hráčov, ktorí sa chcú ponoriť do fascinujúceho sveta Lary Croft. S touto edíciou si užijete nielen pôvodný príbeh, ale aj množstvo nového obsahu, ktorý obohatí váš herný zážitok a poskytne vám hodiny zábavy. Pripravte sa na akčné dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do hlbokých lesov, zasnežených hôr a starovekých chrámov, kde na vás čakajú nebezpečenstvá a tajomstvá, ktoré musíte odhaliť.