Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Edícia hra roku) XBOX ONE

32,99 

Zdieľať:

Objavte epický svet Zaklínača 3: Divoký hon CZ (Edícia hra roku) na XBOX ONE. S viac než 250 oceneními a 150 hodinami herného obsahu sa ponorte do dobrodružstva s Geraltom zo Rivie. Táto edícia obsahuje všetky rozšírenia, nové zbrane, vedľajšie úlohy a unikátne herné režimy, ktoré obohatia váš zážitok. Nezmeškajte túto legendárnu hru, ktorá redefinuje akčné RPG!

Kód: 355682 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Edícia hra roku) XBOX ONE

Vstúpte do fascinujúceho sveta Zaklínača 3: Divoký hon, ktorý sa stal jednou z najuznávanejších hier v histórii videoherného priemyslu. S viac než 250 oceneními „Hra roku“ a viac ako 150 hodinami herného obsahu ponúka táto edícia kompletný zážitok pre všetkých fanúšikov akčných RPG hier. Hráči sa ujmú úlohy Geralta zo Rivie, skúseného zabijaka príšer, ktorý sa snaží nájsť svoju stratenú dcéru a čelí nebezpečným nepriateľom v otvorenom svete plnom dobrodružstiev.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Bandai Namco Entertainment
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 8595071033887

Edícia „Hra roku“ obsahuje všetky rozšírenia, ktoré obohacujú základný príbeh a pridávajú množstvo nového obsahu. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Nové zbrane a výzbroj: Posilnite Geraltove schopnosti a prispôsobte si svoj herný štýl.
  • Vzhľady pre spoločníkov: Umožňujú prispôsobiť si tím podľa vlastných predstáv a preferencií.
  • Nový herný režim: Prináša ďalšie výzvy a zábavu, ktorá obohatí váš herný zážitok.
  • Vedľajšie úlohy: Ponúkajú hlboké príbehy a zaujímavé úlohy, ktoré obohacujú herný svet.

Hra sa vyznačuje nádhernou grafikou, prepracovaným herným svetom a komplexným systémom rozhodovania, ktorý ovplyvňuje priebeh príbehu. Hráči sa môžu voľne pohybovať po rozľahlých krajinách, od malebných dedín po temné lesy a nebezpečné hory, pričom každý krok môže viesť k novým objavom alebo nečakaným nebezpečenstvám.

Okrem hlavného príbehu ponúka Zaklínač 3 aj množstvo vedľajších úloh, ktoré sú rovnako zaujímavé a pútavé. Hráči sa môžu zapojiť do lovu na príšery, obchodovania s miestnymi obyvateľmi alebo sa zúčastniť na rôznych minihrach, ktoré obohacujú herný zážitok. Každé rozhodnutie, ktoré hráč urobí, má svoje následky, čo pridáva na hĺbke a zložitosti hry.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto epickú hru na vlastnej koži. Zaklínač 3: Divoký hon je viac než len hra; je to zážitok, ktorý vás vtiahne do svojho sveta a nenechá vás odísť. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do hlbokých lesov, rozľahlých polí a temných jaskýň, kde sa stretnete s nezabudnuteľnými postavami a prežijete epické súboje. Vydajte sa na cestu, ktorá zmení váš pohľad na svet hier a ponorte sa do príbehu, ktorý vás osloví a nadchne.