Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Edícia hra roku) PS4

32,99 

Zdieľať:

Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Edícia hra roku) PS4 je epická RPG hra, ktorá ponúka viac než 150 hodín herného obsahu a všetky rozšírenia. Prežite fascinujúce dobrodružstvo s Geraltom zo Rivie v otvorenom svete plnom nebezpečných nepriateľov a rozhodnutí, ktoré ovplyvňujú priebeh hry. S viac než 250 oceneními „Hra roku“ a nádhernou grafikou je táto edícia ideálnou voľbou pre fanúšikov RPG hier. Objavte tajomstvá, bojujte s príšerami a zažite nezabudnuteľný herný zážitok!

Kód: 355681 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Edícia hra roku) PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta Zaklínača 3: Divoký hon, ktorý sa stal jednou z najuznávanejších hier všetkých čias. S viac než 250 oceneními „Hra roku“ a viac ako 150 hodinami herného obsahu ponúka táto edícia kompletný zážitok, ktorý zahŕňa všetky rozšírenia a dodatočný obsah. Hráči sa ujmú úlohy Geralta zo Rivie, profesionálneho zabijaka príšer, ktorý sa snaží nájsť svoju stratenú dcéru a čelí nebezpečným nepriateľom v otvorenom svete plnom dobrodružstva.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Bandai Namco Entertainment
  • Platforma: PS4
  • EAN: 8595071033870

Hra sa vyznačuje bohatým a prepracovaným príbehom, ktorý je obohatený o množstvo vedľajších úloh a rozhodnutí, ktoré ovplyvňujú priebeh hry. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Rozsiahly otvorený svet: Preskúmajte nádherne navrhnuté prostredia, od hustých lesov po zasnežené hory, a objavte tajomstvá, ktoré skrývajú.
  • Komplexný bojový systém: Využívajte rôzne zbrane, magické schopnosti a taktiky na porazenie nepriateľov, vrátane mocných príšer a nebezpečných banditov.
  • Hlboký systém rozhodovania: Vaše voľby majú skutočný dopad na svet a postavy okolo vás, čo zvyšuje znovuhrateľnosť hry.
  • Dodatočný obsah: V tejto edícii nájdete všetky rozšírenia, ktoré pridávajú nové príbehy, postavy a výzvy, čím sa herný zážitok ešte viac obohacuje.

Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Edícia hra roku) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov RPG hier a tých, ktorí hľadajú hlboký a pohlcujúci herný zážitok. Hráči sa môžu tešiť na množstvo hodín zábavy, pričom každé rozhodnutie, ktoré urobia, ovplyvní nielen ich postavu, ale aj celý svet okolo nich. Hra ponúka široké spektrum vedľajších úloh, ktoré sú rovnako zaujímavé ako hlavný príbeh, a tak sa hráči nikdy nebudú nudiť.

Okrem toho, Zaklínač 3 sa môže pochváliť nádhernou grafikou a detailným spracovaním, ktoré umocňuje atmosféru hry. Hráči sa ocitnú v realisticky vykreslených prostrediach, ktoré sú plné života a dynamiky. Od interakcie s NPC postavami po objavovanie skrytých pokladov, každý aspekt hry je navrhnutý tak, aby ponúkol nezabudnuteľný zážitok.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto epického dobrodružstva a objavte, prečo je Zaklínač 3 považovaný za majstrovské dielo v hernom priemysle. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo s Geraltom zo Rivie a zažite všetky jeho výzvy a triumfy v tejto jedinečnej hre!