Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Edícia hra roku) PC

25,99 

Zdieľať:

Objavte Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Edícia hra roku) pre PC, jednu z najuznávanejších hier s viac než 250 ocenení „Hra roku“. Vstúpte do epického príbehu Geralta zo Rivie, preskúmajte obrovský otvorený svet a užite si 150+ hodín herného obsahu vrátane rozšírení Blood and Wine a Hearts of Stone. Vylepšený herný systém, nádherná grafika a interaktívna hrateľnosť vás vtiahnu do fascinujúceho fantasy sveta. Nezmeškajte túto výnimočnú hru a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo!

Kód: 355679 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Edícia hra roku) PC

Vstúpte do fascinujúceho sveta Zaklínača 3: Divoký hon, ktorý sa stal jednou z najuznávanejších hier v histórii videoherného priemyslu. S viac než 250 ocenení „Hra roku“ a viac ako 150 hodinami herného obsahu, táto edícia ponúka kompletný zážitok pre všetkých fanúšikov akčných RPG hier.

Kľúčové vlastnosti:

  • Hlavný príbeh a rozšírenia: Prežite epický príbeh Geralta zo Rivie, ktorý je obohatený o všetky dostupné rozšírenia, vrátane srdcervúceho príbehu Blood and Wine a napínavého Hearts of Stone.
  • Obrovský otvorený svet: Preskúmajte rozsiahly a detailne prepracovaný svet, ktorý ponúka množstvo vedľajších úloh, skrytých pokladov a zaujímavých postáv.
  • Vylepšený herný systém: Využite rôzne bojové techniky, alchýmiu a magické schopnosti na porazenie nepriateľov a príšer, ktoré číhajú na každom kroku.
  • Kompletný dodatočný obsah: Získajte prístup k novým zbraniam, výzbroji, vzhľadu pre spoločníkov a novému hernému režimu, ktorý obohatí váš herný zážitok.
  • Vysoká grafická kvalita: Hra ponúka nádhernú grafiku a realistické prostredie, ktoré vás vtiahne do atmosféry stredovekého fantasy sveta.

Zaklínač 3: Divoký hon je nielen hrou, ale aj umeleckým dielom, ktoré kombinuje pútavý príbeh, komplexné postavy a fascinujúci svet. Geralt zo Rivie, ako hlavný protagonista, sa musí postaviť nielen nebezpečným príšerám, ale aj morálnym dilemám, ktoré ovplyvňujú jeho rozhodnutia a osudy ostatných postáv.

Okrem hlavného príbehu sa môžete tešiť na množstvo vedľajších úloh, ktoré obohatia váš herný zážitok. Každá voľba, ktorú urobíte, má svoje následky, čo pridáva na hĺbke a zložitosti hry. Hráči sa môžu tešiť na bohaté dialógy, zaujímavé postavy a prekvapivé zvraty, ktoré vás udržia v napätí až do konca.

Hra sa vyznačuje aj svojou interaktívnou hrateľnosťou, kde sa hráči môžu rozhodovať o osude postáv a ovplyvňovať priebeh príbehu. Vďaka rôznym koncom a alternatívnym dejovým líniám je každý prechod hrou jedinečný a ponúka takmer nekonečné možnosti opakovaného hrania.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto epického dobrodružstva. Zakúpte si túto výnimočnú hru a objavte všetky jej tajomstvá a dobrodružstvá. Zaklínač 3: Divoký hon je hrou, ktorá vás pohltí a ponúkne vám nezabudnuteľný zážitok, ktorý si budete chcieť zopakovať znova a znova.