LEGO Harry Potter Collection PS4

22,99 

Zdieľať:

LEGO Harry Potter Collection PS4 je magická hra, ktorá kombinuje svet LEGO s fascinujúcim univerzom Harryho Pottera. Preskúmajte známe lokácie ako Rokfort a Dúhový most, riešte hádanky a užívajte si kooperatívny režim s priateľmi. Táto kolekcia pokrýva všetkých sedem kníh a filmov, ponúkajúca hodiny zábavy pre všetky vekové kategórie. Nezmeškajte príležitosť zažiť kúzelný svet plný dobrodružstiev a humoru!

Kód: 358985 Kategória: Vydavateľ:

O hre

LEGO Harry Potter Collection PS4

Objavte magický svet Harryho Pottera prostredníctvom jedinečnej kompilácie LEGO Harry Potter Collection pre PS4. Táto hra spája obľúbené prvky LEGO s fascinujúcim univerzom Harryho Pottera, čím ponúka hráčom nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré je vhodné pre všetky vekové kategórie. Hráči sa môžu tešiť na množstvo aktivít, ako sú kúzlenie, výroba elixírov, riešenie hádaniek a duelovanie, pričom všetko je zasadené do známych lokácií z kníh a filmov.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Warner Bros. Games
  • Platforma: PS4
  • EAN: 5051891144507

Hra obsahuje kompletné dobrodružstvo LEGO Harry Potter, ktoré pokrýva všetkých sedem kníh a filmov. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Rozsiahly svet: Preskúmajte známe miesta ako Rokfort, Dúhový most a mnoho ďalších, pričom každé miesto je detailne spracované a ponúka množstvo skrytých tajomstiev.
  • Kreatívne zručnosti: Vytvárajte a prispôsobujte si svoje LEGO postavy a objekty, čím si môžete vytvoriť vlastný unikátny herný zážitok.
  • Kooperatívny režim: Hrajte s priateľmi a rodinou v lokálnom kooperatívnom režime, čo zvyšuje zábavu a interakciu medzi hráčmi.
  • Rôzne úlohy a hádanky: Riešte rôzne úlohy a hádanky, ktoré vás vtiahnu do deja a poskytnú vám výzvy, ktoré si užijete.
  • Vtipný humor: Užite si typický LEGO humor, ktorý je prítomný v celej hre, čím sa zaručuje, že sa budete smiať a baviť počas celého hrania.

LEGO Harry Potter Collection je ideálnou voľbou pre fanúšikov Harryho Pottera a LEGO. Hráči sa môžu ponoriť do magického sveta, kde sa stretnú s obľúbenými postavami, ako sú Harry, Ron a Hermiona, a zažijú nezabudnuteľné momenty z ich dobrodružstiev. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre všetkých, bez ohľadu na predchádzajúce herné skúsenosti, čo z nej robí skvelú voľbu pre rodiny a priateľov.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú kombináciu LEGO a Harryho Pottera. Hra ponúka hodiny zábavy a objavovania, pričom každý hráč si nájde niečo, čo ho osloví. Pripravte sa na magické dobrodružstvo, ktoré vás prenesie do sveta plného kúziel, priateľstva a nezabudnuteľných zážitkov!