The Witcher 3: Wild Hunt (Game of the Year Edition) XBOX ONE

14,99 

Zdieľať:

Objavte epické dobrodružstvo v The Witcher 3: Wild Hunt (Game of the Year Edition) pre XBOX ONE. Vstúpte do fascinujúceho sveta plného magických prvkov a nebezpečných príšer, kde sa ujmete úlohy Geralta zo Rivie. S viac než 150 hodinami hrateľnosti, kompletným príbehom a všetkými rozšíreniami, táto hra ponúka hlboký a emocionálny zážitok. Nezmeškajte príležitosť zažiť hru roka s bohatým systémom rozhodovania a nádhernou grafikou. Získajte svoju kópiu ešte dnes!

Kód: 359534 Kategória: Vydavateľ:

O hre

The Witcher 3: Wild Hunt (Game of the Year Edition) XBOX ONE

Vstúpte do fascinujúceho sveta, kde sa realita prelína s magickými prvkami a nebezpečnými príšerami. The Witcher 3: Wild Hunt (Game of the Year Edition) je jednou z najuznávanejších hier všetkých čias, ktorá získala viac než 250 ocenení „Hra roku“. Tento titul, vyvinutý spoločnosťou CD Projekt Red a vydaný Bandai Namco Entertainment, ponúka hráčom viac ako 150 hodín epického dobrodružstva, v ktorom sa ujmete úlohy Geralta zo Rivie, profesionálneho zabijaka príšer.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Platforma: XBOX ONE
  • Vydavateľ: Bandai Namco Entertainment
  • EAN: 5902367640323

V tejto edícii nájdete kompletný príbeh vrátane všetkých rozšírení, ktoré obohacujú herný zážitok o nové misie, postavy a lokácie. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Rozšírený príbeh: Prežite hlboký a emocionálny príbeh, ktorý vás vtiahne do sveta plného morálnych rozhodnutí a zložitých vzťahov.
  • Nový dodatočný obsah: Získajte prístup k novým zbraniam, výzbroji a vzhľadu pre spoločníkov, ktoré obohatia váš herný zážitok.
  • Vedľajšie úlohy: Objavte množstvo vedľajších úloh, ktoré ponúkajú ďalšie príbehy a výzvy, čím sa predlžuje herný čas.
  • Nový herný režim: Vyskúšajte si nový herný režim, ktorý pridáva ďalšie výzvy a zábavu do už tak bohatého herného zážitku.

Grafika a zvukové spracovanie sú na najvyššej úrovni, čo umocňuje atmosféru hry. Každý detail, od prostredia po animácie postáv, je starostlivo prepracovaný, aby hráči mohli zažiť svet, ktorý je nielen krásny, ale aj živý. Hráči sa môžu tešiť na dynamické počasie a cyklus dňa a noci, ktoré ovplyvňujú hrateľnosť a správanie nepriateľov.

Okrem toho, The Witcher 3: Wild Hunt ponúka aj bohatý systém rozhodovania, kde každé vaše rozhodnutie má následky. Týmto spôsobom sa hráči cítia ako skutoční hrdinovia, ktorí formujú svoj vlastný príbeh. Hra je známa aj svojou hlbokou a komplexnou narratívou, ktorá vás nielen zabaví, ale aj prinúti zamyslieť sa nad morálnymi otázkami.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto epického dobrodružstva. Získajte svoju kópiu The Witcher 3: Wild Hunt (Game of the Year Edition) a ponorte sa do sveta, kde sa hrdinstvo a nebezpečenstvo stretávajú na každom kroku!