Eagle Flight PS4

23,99 

Zdieľať:

Objavte Eagle Flight na PS4 a zažite jedinečný pocit slobody ako orol, ktorý sa vznáša nad krásami Paríža. V tejto hre od Ubisoft si užijete vzrušujúce vzdušné súboje, kooperatívne a súťažné režimy, a nádhernú grafiku. Prispôsobte si svojho orla a prežite dobrodružstvo plné adrenalínu a strategického myslenia. Nezmeškajte túto jedinečnú hru, ktorá vás prenesie do fascinujúceho sveta prírody a mestského života!

Kód: 359865 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Eagle Flight PS4

Hra Eagle Flight vás zavedie do fascinujúceho sveta, kde sa po päťdesiatich rokoch od vymiznutia ľudstva z tváre Zeme príroda opäť ujíma svojho miesta. V tejto jedinečnej hre od vydavateľa Ubisoft sa ocitnete v úlohe orla, ktorý sa vznáša nad ikonickými pamiatkami Paríža. Hra ponúka jedinečný zážitok z lietania, ktorý je kombinovaný s napínavými vzdušnými súbojmi.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Platforma: PS4
  • EAN: 3307215991145

V Eagle Flight sa hráči môžu tešiť na:

  • Voľnosť lietania: Prežite pocit slobody, keď sa vznášate nad mestom a objavujete jeho krásy z vtáčej perspektívy.
  • Vzrušujúce vzdušné súboje: Zúčastnite sa napínavých súbojov s inými hráčmi, kde si môžete otestovať svoje zručnosti a reflexy.
  • Kooperatívny a súťažný režim: Hrajte s priateľmi alebo sa zapojte do súťaží s hráčmi z celého sveta.
  • Úžasná grafika: Vychutnajte si nádherne spracované prostredie Paríža, ktoré je plné detailov a živých farieb.

Hra je navrhnutá tak, aby ponúkala intuitívne ovládanie, ktoré je prístupné pre hráčov všetkých úrovní. Vďaka realistickému fyzikálnemu modelu sa budete cítiť ako skutočný orol, ktorý sa preháňa vzduchom. Hráči môžu skúmať rôzne oblasti mesta, od známych pamiatok ako Eiffelova veža až po skryté zákutia, ktoré čakajú na objavenie.

Okrem toho, Eagle Flight ponúka aj možnosť prispôsobiť si svojho orla, čím si môžete vytvoriť jedinečný vzhľad, ktorý odráža vašu osobnosť. Hra je ideálna pre tých, ktorí hľadajú zábavu a vzrušenie v dynamickom prostredí, kde sa stretáva príroda s mestským životom.

Hráči sa môžu tešiť na rôzne herné režimy, ktoré zaručujú, že sa nikdy nebudete nudiť. Od súťažných zápasov po kooperatívne misie, Eagle Flight ponúka široké spektrum herných zážitkov. Vzdušné súboje sú plné adrenalínu a vyžadujú rýchle reflexy a strategické myslenie, aby ste sa stali najlepším orlom v hre.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru a ponorte sa do sveta orlov. Eagle Flight je nielen hrou, ale aj zážitkom, ktorý vás prenesie do nádherného prostredia, kde sa môžete cítiť ako pán oblohy.