Crash Bandicoot N.Sane Trilogy PS4

27,99 

Zdieľať:

Objavte Crash Bandicoot N.Sane Trilogy na PS4 a zažite nostalgické dobrodružstvo s remasterovanými klasikami. V tejto kolekcii od Activision nájdete tri ikonické hry: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot: Warped. Vylepšená grafika, zvuk a plynulé ovládanie zaručujú skvelý herný zážitok. Pripravte sa na zábavu, výzvy a súťaženie s priateľmi v multiplayerových režimoch. Nezmeškajte túto jedinečnú kolekciu a ponorte sa do sveta Crasha!

Kód: 361688 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy PS4

Vstúpte do sveta nostalgie a zábavy s Crash Bandicoot N.Sane Trilogy na konzole PlayStation 4. Táto kolekcia kultových titulov, vydaná spoločnosťou Activision, prináša späť obľúbeného vačkovca Crasha a jeho priateľov v remasterovanej podobe, ktorá osloví nielen starých fanúšikov, ale aj nových hráčov.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Platforma: PS4
  • Vydavateľ: Activision
  • EAN: 5030917211034

V tejto trilógii sa môžete tešiť na tri klasické hry: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot: Warped. Každá z týchto hier bola starostlivo remasterovaná s vylepšenou grafikou a zvukom, pričom si zachováva pôvodný herný zážitok. Hráči sa opäť stretnú s ikonickými postavami, ako sú:

  • Crash Bandicoot – hlavný hrdina, ktorý sa snaží zastaviť zlého Dr. Cortexa.
  • Coco Bandicoot – Crashova sestra, ktorá je rovnako odvážna a šikovná.
  • Aku Aku – ochranný duch, ktorý pomáha Crasha v jeho dobrodružstvách.
  • Uka Uka – zlý duch a rival Aku Aku, ktorý sa snaží zničiť Crasha.
  • Puru a Polar – verní spoločníci, ktorí vám pomôžu na vašej ceste.

Hra ponúka množstvo zábavných úrovní, ktoré sú plné výziev, skrytých pokladov a nepriateľov. Hráči sa môžu tešiť na rôzne herné mechaniky, ako sú skákanie, behanie a zbieranie jablkov, ktoré sú základom každého Crashovho dobrodružstva. Okrem toho, remasterovaná verzia prináša aj vylepšené ovládanie, ktoré zaručuje plynulejší a presnejší herný zážitok.

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú zábavný a nostalgický herný zážitok. Hráči sa môžu tešiť na rôzne herné režimy, vrátane možnosti súťažiť s priateľmi a rodinou v multiplayerových režimoch. Pripravte sa na hodiny zábavy a výziev, ktoré vás vtiahnu do sveta Crasha a jeho priateľov.

Nečakajte a zaobstarajte si túto skvelú kolekciu ešte dnes! Objavte všetky dobrodružstvá, ktoré na vás čakajú v Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a zažite nezabudnuteľné chvíle plné akcie a zábavy.