Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto PS4

22,99 

Zdieľať:

Objavte Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto pre PS4, akčnú hru s vylepšeným režimom príbehu inšpirovaným filmom BORUTO: Naruto the Movie. Hrajte s novými postavami ako Boruto a Sarada, užite si nádhernú grafiku a plynulé animácie. Vstúpte do rôznych herných módov vrátane online multiplayeru a zažite epické súboje. Ideálna voľba pre fanúšikov anime a akčných hier. Nezmeškajte túto úžasnú hru!

Kód: 361763 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto PS4

Hra Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto pre konzolu PS4 je vrcholom úspešnej hernej série, ktorá sa teší obrovskému záujmu s viac než 12 miliónmi predanými kusmi po celom svete. Vydaná spoločnosťou Bandai Namco Entertainment, táto hra ponúka hráčom jedinečný zážitok, ktorý kombinuje akciu, dobrodružstvo a bohatý príbeh, inšpirovaný populárnym anime a mangou.

Hlavné vlastnosti hry:

  • Vylepšený režim príbehu: Hráči sa môžu tešiť na plne vylepšený režim príbehu, ktorý je inšpirovaný anime filmom BORUTO: Naruto the Movie. Tento režim ponúka nové postavy, výzvy a epické súboje, ktoré posúvajú príbeh do budúcnosti.
  • Nové postavy: Hra predstavuje množstvo nových postáv, vrátane Boruta a Sarady, čo umožňuje hráčom zažiť nové dynamiky a kombinácie v boji. Tieto postavy majú unikátne schopnosti, ktoré obohacujú herný zážitok.
  • Vylepšená grafika: S modernou grafikou a plynulými animáciami sa hráči môžu ponoriť do nádherne spracovaného sveta Naruto, ktorý je plný detailov a živých farieb. Každý súboj je vizuálnym zážitkom, ktorý posúva hranice herného dizajnu.
  • Rôzne herné módy: Okrem režimu príbehu hra ponúka aj rôzne herné módy, vrátane online multiplayeru, kde si môžete zmerať sily s hráčmi z celého sveta. Tieto módy zaručujú, že zábava nikdy nekončí.
  • Intuitívne ovládanie: Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre nových hráčov, ale zároveň ponúka dostatočnú hĺbku pre skúsených veteránov série. Ovládanie je jednoduché a intuitívne, čo umožňuje rýchle učenie sa a zlepšovanie v boji.

Okrem týchto vlastností, Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto ponúka aj množstvo vedľajších misií a výziev, ktoré obohacujú herný zážitok. Hráči môžu zbierať rôzne predmety, odomykať nové techniky a zlepšovať svoje postavy, čo pridáva na znovuhrateľnosti hry. Tieto vedľajšie úlohy sú navrhnuté tak, aby poskytovali dodatočné výzvy a odmeny, čím sa zvyšuje celková hĺbka hry.

Hra je dostupná pre platformu PS4 a s EAN kódom 3391891991285 je ideálnou voľbou pre fanúšikov anime a akčných hier. Ak hľadáte zábavu a vzrušenie, táto hra vás určite nesklame. Nezmeškajte príležitosť zažiť túto úžasnú hru!