LEGO Worlds CZ XBOX ONE

17,99 

Zdieľať:

Objavte svet LEGO Worlds na XBOX ONE, kde môžete vytvárať a objavovať nekonečné možnosti kreativity. S procedurálne generovanými svetmi, kreatívnymi nástrojmi a multiplayer režimom sa ponorte do fascinujúceho dobrodružstva plného LEGO kociek. Ideálne pre všetkých fanúšikov LEGO, ktorí túžia po zábave a objavovaní!

Kód: 362163 Kategória: Vydavateľ:

O hre

LEGO Worlds CZ XBOX ONE

Objavte nekonečné možnosti kreativity s hrou LEGO Worlds na platforme XBOX ONE. Táto hra vás zavedie do fascinujúceho otvoreného prostredia, kde sú všetky objekty a krajiny vytvorené z ikonických LEGO kociek. S LEGO Worlds máte moc vytvárať, upravovať a objavovať svet podľa svojich predstáv.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Warner Bros. Games
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 5051892205443

V LEGO Worlds sa môžete tešiť na:

  • Procedurálne generované svety: Každý svet je unikátny a ponúka rôzne prostredia, od hôr po pláže, ktoré sú plné zaujímavých objektov a postáv. Tieto svety sú navrhnuté tak, aby ste sa nikdy nenudili a vždy objavili niečo nové.
  • Kreatívne nástroje: Vytvárajte a upravujte terén pomocou rôznych nástrojov, ktoré vám umožnia stavať obrovské štruktúry alebo menšie detaily. Môžete si postaviť vlastný dom, mesto alebo dokonca celé kráľovstvo.
  • Možnosť voľného pohybu: Preskúmajte svet vo vlastnom tempe, objavujte skryté poklady a interagujte s rôznymi LEGO postavami. Každý krok vás môže zaviesť k novým dobrodružstvám a prekvapeniam.
  • Multiplayer režim: Hrajte s priateľmi a zdieľajte svoje výtvory v kooperatívnom režime, kde môžete spoločne budovať a objavovať. Spolupráca s priateľmi pridáva na zábave a umožňuje vám vytvárať ešte väčšie a zložitejšie projekty.
  • Rôzne úlohy a výzvy: Plňte úlohy a získavajte odmeny, ktoré vám pomôžu rozšíriť vaše možnosti a získať nové LEGO kocky. Tieto výzvy vás motivujú k objavovaniu a kreatívnemu mysleniu.

Hra LEGO Worlds je ideálna pre všetkých fanúšikov LEGO, ktorí si chcú užiť nekonečné možnosti stavania a objavovania. Bez ohľadu na to, či ste skúsený staviteľ alebo nováčik, táto hra ponúka niečo pre každého. Vytvorte si svoj vlastný svet, kde sú hranice len vo vašej fantázii.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru na vlastnej koži. LEGO Worlds je viac než len hra; je to platforma pre vašu kreativitu a predstavivosť. Vstúpte do sveta, kde môžete byť architektom svojich snov a prežiť nezabudnuteľné dobrodružstvá. Pripravte sa na hodiny zábavy a objavovania, ktoré vám táto hra ponúka!