Watch_Dogs 2 PS4

18,99 

Zdieľať:

Objavte svet Watch_Dogs 2 na PS4, akčnej adventúry od Ubisoft, kde sa stanete talentovaným hackerom Marcusom Hollowayom. Spojte sa s Dedsec a bojujte proti nebezpečnému ctOS 2.0 v detailne prepracovanom San Franciscu. Využívajte hackingové schopnosti, preskúmajte otvorený svet a zapojte sa do multiplayerových aktivít. Pripravte sa na vzrušujúce dobrodružstvo plné technológie a akcie!

Kód: 363694 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Watch_Dogs 2 PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta Watch_Dogs 2, akčnej adventúry od renomovaného vydavateľa Ubisoft, ktorá vás zavedie do srdca technologickej revolúcie v San Franciscu. Hrajte ako Marcus Holloway, talentovaný mladý hacker, ktorý sa spojí s odvážnou skupinou hackerov Dedsec, aby odhalil a zničil nebezpečný operačný systém ctOS 2.0, zneužívaný na sledovanie a manipuláciu občanov.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Platforma: PS4
  • Vydavateľ: Ubisoft
  • EAN: 3307215966655

Watch_Dogs 2 ponúka hráčom široké možnosti prieskumu a interakcie s otvoreným svetom. San Francisco je detailne prepracované a ponúka množstvo zaujímavých lokalít, od ikonického Golden Gate Bridge po živé ulice plné kultúry a technológie. Hráči môžu využívať rôzne technológie a hackovacie schopnosti na manipuláciu s prostredím, čo otvára dvere k nekonečným možnostiam, ako sa vysporiadať s misiami.

Hlavné funkcie:

  • Otvorený svet: Preskúmajte rozmanité prostredie San Francisca, kde môžete interagovať s rôznymi postavami a plniť rôzne úlohy.
  • Hacking: Využívajte svoje hackingové schopnosti na ovládanie technológie, od automobilov po bezpečnostné systémy.
  • Multiplayer: Spojte sa s priateľmi a zúčastnite sa na rôznych online aktivitách a misiách.
  • Prispôsobenie postavy: Upravte si vzhľad Marcusa a jeho vybavenie podľa svojich preferencií.

Hra sa zameriava na témy súkromia, technológie a etiky v digitálnom veku, pričom ponúka zábavný a akčný zážitok. Hráči sa môžu rozhodnúť, ako pristupovať k misiám – či už s tichým a strategickým prístupom, alebo s akčným a agresívnym štýlom. Každé rozhodnutie ovplyvňuje priebeh hry a jej výsledok.

Okrem toho, Watch_Dogs 2 ponúka aj množstvo vedľajších aktivít, ako sú mini hry, výzvy a zberateľské predmety, ktoré obohacujú herný zážitok. Hráči môžu tiež využívať rôzne vozidlá a technológie, aby sa dostali na rôzne miesta v meste, čím sa zvyšuje dynamika a rozmanitosť herného prostredia.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru, ktorá kombinuje akciu, technológiu a zábavu. Watch_Dogs 2 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných hier a technológie. Pripravte sa na vzrušujúce dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do sveta hackerov a technologických inovácií!