Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom PS4

18,99 

Zdieľať:

Objavte magický svet Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom na PS4. Toto RPG dobrodružstvo ponúka nádhernú grafiku, emotívny príbeh a strategické súboje. Hrajte ako princ Evan, ktorý sa snaží obnoviť svoj trón a vytvoriť kráľovstvo plné pokoja. S bohatým herným svetom, zaujímavými postavami a inovatívnym systémom boja, Ni No Kuni 2 je ideálnou voľbou pre fanúšikov RPG hier. Objednajte si ju teraz a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo!

Kód: 365585 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom, kde sa spája nádherná grafika, emotívny príbeh a pútavá hrateľnosť. Toto RPG dobrodružstvo, ktoré je pokračovaním úspešného titulu Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, vás zavedie do rozprávkového kráľovstva, kde sa mladý princ Evan snaží obnoviť svoj trón a vytvoriť nový svet plný pokoja a harmónie.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Vydavateľ: Bandai Namco Entertainment
  • Platforma: PS4
  • EAN: 3391891995344

Hra sa vyznačuje nádhernou animovanou grafikou, ktorú navrhol talentovaný Yoshiyuki Momose, a nezabudnuteľnou hudbou od Joe Hisaishi, ktorá dodáva hre jedinečnú atmosféru. Hráči sa môžu tešiť na bohatý a rozmanitý herný svet, ktorý je plný zaujímavých postáv, misií a výziev.

Príbeh sa sústreďuje na princa Evana, ktorý sa po tragických udalostiach snaží získať späť svoj trón a vytvoriť kráľovstvo, kde budú všetci šťastní. Počas svojho putovania sa Evan stretáva s rôznymi postavami, ktoré mu pomáhajú na jeho ceste. Hráči budú mať možnosť zapojiť sa do strategických bitiek, ktoré kombinujú akčné prvky s taktickým plánovaním.

Hlavné funkcie:

  • Otvorený svet s bohatou atmosférou a detailným prostredím.
  • Emotívny príbeh s hlbokými postavami a zložitými vzťahmi.
  • Strategické súboje, ktoré vyžadujú rýchle rozhodovanie a plánovanie.
  • Možnosť budovania a správy vlastného kráľovstva.
  • Úžasná hudba a vizuálne spracovanie, ktoré posúvajú zážitok na novú úroveň.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom je ideálnou voľbou pre fanúšikov RPG hier, ktorí hľadajú hlboký príbeh a nádherný herný svet. Hráči sa môžu tešiť na množstvo vedľajších úloh, ktoré obohacujú herný zážitok a ponúkajú rôzne výzvy. Hra ponúka aj možnosť interakcie s rôznymi postavami, čo pridáva na hĺbke a komplexnosti príbehu.

Okrem toho, Ni No Kuni 2 prináša aj inovatívny systém boja, ktorý kombinuje akčné prvky s taktickým plánovaním. Hráči môžu ovládať rôzne postavy a využívať ich jedinečné schopnosti v boji, čo pridáva na dynamike a zábave. Hra tiež umožňuje budovanie a správu vlastného kráľovstva, čo hráčom poskytuje ďalší rozmer hrateľnosti.

Nezmeškajte príležitosť zažiť toto jedinečné dobrodružstvo a ponorte sa do sveta, kde sa fantázia stretáva s realitou. Objednajte si ju teraz a užite si nezabudnuteľné dobrodružstvo v Ni No Kuni 2!