ATV Renegades XBOX ONE

20,99 

Zdieľať:

Zažite vzrušenie s hrou ATV Renegades pre XBOX ONE. Táto arkádová závodná hra ponúka 24 náročných dráh a epické skoky v rôznych lokalitách ako USA, Thajsko a Kanada. Ovládajte svoje vozidlo s intuitívnym ovládaním a predvádzajte úžasné triky. Hrajte s priateľmi v režime pre viacerých hráčov a prispôsobte si svoje vozidlo podľa svojho štýlu. Objednajte si ATV Renegades a zažite adrenalínové preteky!

Kód: 367008 Kategória: Vydavateľ:

O hre

ATV Renegades pre XBOX ONE

Pripravte sa na vzrušujúce dobrodružstvo s hrou ATV Renegades pre konzolu XBOX ONE. Táto arkádová závodná hra vás zavedie na neuveriteľné trate po celom svete, kde si môžete užiť extrémne skoky a dramatické efekty. Hra ponúka širokú škálu lokalít, vrátane USA, Thajska, Anglicka, Ruska, Kanady a Mexika, čo zaručuje rozmanité a vzrušujúce prostredie pre každého hráča.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Nighthawk Interactive
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 5060146464116

Hra ATV Renegades ponúka 24 náročných dráh, ktoré sú navrhnuté tak, aby testovali vaše zručnosti a reflexy. Každá trať je plná obrovských epických skokov, za ktoré môžete získať body „Nitro“. Tieto body vám umožnia získať výhodu nad vašimi súpermi a predviesť úžasné triky. Hráči môžu súťažiť nielen proti počítačovým protivníkom, ale aj s priateľmi v režime pre viacerých hráčov, čo zaručuje hodiny zábavy a vzrušenia.

Grafika hry je na vysokej úrovni, pričom každý detail trate a prostredia je starostlivo spracovaný. Hráči sa môžu tešiť na realistické efekty, ktoré umocňujú zážitok z jazdy. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre všetkých, či už ste skúsený hráč alebo nováčik. Ovládanie je intuitívne a jednoduché, čo umožňuje rýchle učenie a zábavu od prvého momentu.

Okrem toho, ATV Renegades ponúka aj možnosť prispôsobenia vašich vozidiel. Môžete si vybrať z rôznych štýlov a vylepšení, ktoré vám pomôžu vyniknúť na trati. Týmto spôsobom si môžete vytvoriť jedinečný stroj, ktorý odráža váš osobný štýl a preferencie.

Nezmeškajte príležitosť zažiť vzrušujúce závody a adrenalínové skoky. Hra ATV Renegades je ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov závodných hier. Pripravte sa na akčné preteky, ktoré vás vtiahnu do sveta rýchlosti a adrenalínu. Vydajte sa na cestu plnú výziev a zábavy, kde sa každý skok a každé predbiehanie stáva nezabudnuteľným zážitkom.

Objednajte si ATV Renegades teraz a zažite závodnú akciu ako nikdy predtým!