Call of Duty: WW2 XBOX ONE

27,99 

Zdieľať:

Call of Duty: WW2 na XBOX ONE vás vtiahne do historických bojov druhej svetovej vojny. Vydaná spoločnosťou Activision, táto hra ponúka pohlcujúcu singleplayerovú kampaň a dynamický multiplayerový režim. Prežite epické momenty v ikonických lokalitách, prispôsobte si zbrane a bojujte s priateľmi v kooperatívnom režime. Objavte autentické vojenské operácie a zažite nezabudnuteľné herné zážitky!

Kód: 370143 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Call of Duty: WW2 XBOX ONE

Hra Call of Duty: WW2 predstavuje návrat k historickým koreňom tejto ikonickej série, ponúkajúcej hráčom jedinečný a pohlcujúci zážitok z druhej svetovej vojny. Vydaná spoločnosťou Activision, táto hra je dostupná na platforme XBOX ONE a prináša intenzívne a realistické boje, ktoré vás vtiahnu do najdôležitejších momentov vojny.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Activision
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 5030917215476

V Call of Duty: WW2 sa hráči vydávajú na epickú cestu, ktorá začína v Normandii počas dňa D. Ocitnete sa v koži vojakov, ktorí bojujú v niektorých z najikonickejších lokalít druhej svetovej vojny, ako sú Francúzsko, Nemecko a Taliansko. Hra sa zameriava na realistické zobrazenie vojenských operácií a ponúka autentické zbrane, vozidlá a taktiky, ktoré boli použité v tejto historickej dobe.

Jednou z najvýraznejších vlastností hry je jej singleplayerová kampaň, ktorá je plná emocionálnych momentov a dramatických zvratov. Hráči sa stretnú s rôznymi postavami, ktoré prechádzajú ťažkými skúškami a musia sa vyrovnať s hrôzami vojny. Kampaň je navrhnutá tak, aby ponúkala pohlcujúci zážitok, ktorý vás udrží na okraji sedadla.

Okrem singleplayerového režimu ponúka Call of Duty: WW2 aj robustný multiplayerový režim, ktorý umožňuje hráčom súťažiť proti sebe v rôznych herných módoch. Hráči môžu vytvárať vlastné triedy, prispôsobovať si zbrane a zúčastňovať sa na intenzívnych bitkách s priateľmi alebo hráčmi z celého sveta. Multiplayer je navrhnutý tak, aby bol dynamický a ponúkal neustále nové výzvy.

Hra tiež obsahuje kooperatívny režim, kde sa hráči môžu spojiť a čeliť rôznym misiám a výzvam. Tento režim je ideálny pre tých, ktorí preferujú tímovú hru a chcú si užiť akciu s priateľmi.

Ak ste fanúšikom vojnových hier a hľadáte autentický zážitok z druhej svetovej vojny, Call of Duty: WW2 je pre vás ideálnou voľbou. Nezabudnite si hru zakúpiť a zažiť všetky jej úžasné vlastnosti, ktoré vás prenesú do srdca historických konfliktov a ponúknu vám nezabudnuteľné herné zážitky.