Le Tour de France: Season 2017 XBOX ONE

18,99 

Zdieľať:

Le Tour de France: Season 2017 pre XBOX ONE je realistická cyklistická simulácia, ktorá vás vtiahne do vzrušujúceho sveta najprestížnejších pretekov. Prežite napínavé momenty na cestách La Grande Boucle, strategicky plánujte a vediť svoj tím k víťazstvu. S úchvatným režimom Challenge a možnosťou lokálnej kooperácie si užijete zábavu a súťaženie s priateľmi. Staňte sa najlepším jazdcom a získajte žltý dres!

Kód: 371459 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Le Tour de France: Season 2017 XBOX ONE

Zažite vzrušenie a vášeň najprestížnejšieho cyklistického podujatia na svete s hrou Le Tour de France: Season 2017 pre konzolu XBOX ONE. Ocitnete sa v úlohe najlepších jazdcov, ktorí sa snažia získať žiadaný žltý dres. Prežite napínavé momenty na úžasných cestách La Grande Boucle, kde budete musieť strategicky plánovať svoje kroky, aby ste viedli svoj tím k víťazstvu.

Kľúčové vlastnosti hry:

  • Realistická simulácia cyklistiky: Hra ponúka autentický zážitok z pretekov, kde musíte čeliť rôznym výzvam a prekážkam, ktoré sú súčasťou skutočného Tour de France.
  • Strategické rozhodovanie: Ako líder tímu budete musieť rozdeľovať úlohy medzi svojich spolujazdcov, plánovať útoky a vyberať najlepšiu trasu pre dosiahnutie víťazstva.
  • Úchvatné stúpanie v režime Challenge: Vyskúšajte si svoje schopnosti v rôznych výzvach, ktoré preveria vašu jazdeckú zdatnosť a taktické myslenie.
  • Lokálna kooperácia: Hrajte so svojimi priateľmi a pretekajte spoločne, čím si užijete ešte viac zábavy a súťaženia.

Hra Le Tour de France: Season 2017 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov cyklistiky a pretekov. S realistickou grafikou a pohlcujúcim herným prostredím sa budete cítiť ako skutočný jazdec na ceste k víťazstvu. Vďaka rôznym herným režimom a výzvam si môžete prispôsobiť svoj herný zážitok a neustále sa zlepšovať.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto nezabudnuteľného cyklistického dobrodružstva. Hra ponúka nielen zábavu, ale aj výzvy, ktoré preveria vaše schopnosti a taktické myslenie. Pripravte sa na adrenalínové preteky, kde každý detail môže rozhodnúť o víťazstve alebo prehre. Vydajte sa na cestu za slávou a ukážte, že ste najlepším cyklistom na svete!

Vydavateľ: Focus Entertainment
Platforma: XBOX ONE
EAN: 3512899117549