Le Tour de France: Season 2017 PS4

38,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušenie z Le Tour de France: Season 2017 pre PS4! Prežite autentické cyklistické preteky, strategicky riadte svoj tím a prekonávajte náročné trasy. S realistickým spracovaním a režimom Challenge sa stanete víťazom v najprestížnejšom cyklistickom podujatí na svete. Nezmeškajte túto jedinečnú hru a zažite atmosféru Tour de France!

Kód: 371449 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Le Tour de France: Season 2017 PS4

Zažite vzrušenie a vášeň najprestížnejšieho cyklistického podujatia na svete s hrou Le Tour de France: Season 2017 pre konzolu PS4. Ocitnite sa v úlohe jedného z najlepších jazdcov, ktorý sa snaží získať žltý dres a vybojovať si víťazstvo na náročných trasách La Grande Boucle. Hra ponúka realistické a pohlcujúce prostredie, ktoré vás vtiahne do atmosféry Tour de France.

Kľúčové vlastnosti hry:

  • Reálny zážitok: Hra verne reprodukuje skutočné trasy a podmienky Tour de France, čo zaručuje autentický zážitok z pretekov.
  • Strategické rozhodovanie: Ako líder tímu musíte robiť dôležité rozhodnutia, ako sú taktiky pretekov, rozdelenie úloh medzi spolujazdcov a voľba najlepšej jazdnej stopy.
  • Režim Challenge: Vyskúšajte si úchvatné stúpanie a prekonajte výzvy, ktoré vám hra ponúka, aby ste si zlepšili svoje jazdné schopnosti.
  • Lokálna kooperácia: Hrajte s priateľmi a pretekajte proti sebe v zábavných a napínavých pretekoch.
  • Vydavateľ: Focus Entertainment, známy svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle.
  • Platforma: PS4, čo zaručuje vysokú kvalitu grafiky a plynulý herný zážitok.
  • EAN: 3512899117464, pre jednoduché vyhľadávanie a identifikáciu produktu.

Hra Le Tour de France: Season 2017 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov cyklistiky a pretekov. Vďaka realistickému spracovaniu a strategickým prvkom si môžete vychutnať každú etapu pretekov a zažiť napätie, ktoré sprevádza skutočné Tour de France. Vytvorte si vlastnú stratégiu, prekonajte prekážky a staňte sa víťazom, ktorého si zaslúžite.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru, ktorá vás prenesie priamo do srdca cyklistických pretekov. Pripravte sa na výzvy, ktoré vás čakajú na ceste za víťazstvom, a ukážte, že ste skutočným majstrom na dvoch kolesách!