Cars 3: Driven to Win NSW

27,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušenie s hrou Cars 3: Driven to Win NSW, ktorá ponúka pretekanie s obľúbenými postavami ako Lightning McQueen a Cruz Ramirez. S viac ako 20 prispôsobiteľnými postavami a ikonickými traťami z rozprávky si užijete rôzne herné módy a zábavu s priateľmi. Ideálna pre fanúšikov rýchlosti a súťaženia, táto hra na Nintendo Switch zaručuje nezabudnuteľné dobrodružstvo. Nezmeškajte šancu zažiť adrenalín a zábavu vo svete Cars!

Kód: 371712 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Cars 3: Driven to Win NSW

Naštartujte motory a pripravte sa na vzrušujúci herný zážitok s hrou Cars 3: Driven to Win, ktorá je inšpirovaná populárnou rozprávkou. Táto hra ponúka hráčom možnosť prežiť dobrodružstvá s obľúbenými postavami a pretekať na ikonických tratiach, ktoré sú známe z filmu.

Kľúčové parametre a vlastnosti hry:

  • Viac ako 20 prispôsobiteľných postáv: Hráči môžu ovládať známe postavy ako Lightning McQueen, Jackson Storm a Cruz Ramirez, pričom každá postava má svoje jedinečné schopnosti a štýl jazdy.
  • Pretekanie na viac ako 20 tratiach: Hra ponúka široký výber tratí, ktoré sú zasadené do ikonických lokalít z rozprávky, čo zaručuje rozmanité a vzrušujúce preteky.
  • Rôzne herné módy: Hráči môžu využiť rôzne herné módy, vrátane pretekov, výziev a multiplayerových súťaží, čo zaručuje, že sa nikdy nebudete nudiť.
  • Prispôsobenie vozidiel: Hráči majú možnosť prispôsobiť si svoje vozidlá, čo pridáva na osobitosti a zábave.
  • Vydavateľ: Warner Bros. Games, známy svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle.
  • Platforma: NSW, čo znamená, že si hru môžete vychutnať na Nintendo Switch.
  • EAN: 5051892208697, pre jednoduché vyhľadávanie produktu.

Hra Cars 3: Driven to Win je ideálna pre fanúšikov rozprávky, ako aj pre všetkých, ktorí majú radi rýchlosť a súťaženie. S priateľmi sa môžete zapojiť do vzrušujúcich pretekov a ukázať svoje jazdecké schopnosti. Hra ponúka intuitívne ovládanie, ktoré je prístupné pre hráčov všetkých vekových kategórií, takže si ju môžu užiť aj rodiny spolu.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto úžasnú hru a pretekať s vašimi obľúbenými postavami. Cars 3: Driven to Win je zárukou zábavy a vzrušenia, ktoré vás vtiahne do sveta pretekov a dobrodružstiev. Pripravte sa na nezabudnuteľné chvíle a pretekajte s najlepšími! Vstúpte do sveta Cars a zažite rýchlosť, adrenalín a zábavu, akú ste ešte nezažili!