Cars 3: Driven to Win XBOX ONE

20,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušenie z pretekov s hrou Cars 3: Driven to Win na XBOX ONE. Pretečte sa s viac ako 20 obľúbenými postavami, ako sú Lightning McQueen a Cruz Ramirez, na ikonických tratiach inšpirovaných rozprávkou. Hra ponúka rôzne herné módy, prispôsobenie vozidiel a zábavu pre celú rodinu. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť preteky plné akcie a zábavy!

Kód: 371709 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Cars 3: Driven to Win XBOX ONE

Naštartujte motory a pripravte sa na vzrušujúce preteky v hre Cars 3: Driven to Win, ktorá je inšpirovaná populárnou rozprávkou. Táto hra ponúka hráčom jedinečný zážitok, kde sa môžu stretnúť s obľúbenými postavami a pretekať na ikonických tratiach. Hra je dostupná na platforme XBOX ONE a je ideálna pre všetkých fanúšikov Cars.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Viac ako 20 prispôsobiteľných postáv: Hráči môžu ovládať známe postavy ako Lightning McQueen, Jackson Storm a Cruz Ramirez, pričom každá postava má svoje jedinečné schopnosti a vlastnosti.
  • Preteky na viac ako 20 tratiach: Hra ponúka široký výber tratí, ktoré sú inšpirované ikonickými lokalitami z rozprávky, čo zaručuje rozmanité a vzrušujúce preteky.
  • Rôzne herné módy: Hráči môžu využiť rôzne herné módy, vrátane pretekov, výziev a multiplayerových súťaží, čo zaručuje, že sa nikdy nebudú nudiť.
  • Prispôsobenie vozidiel: Hráči majú možnosť prispôsobiť si svoje vozidlá, čo pridáva na zábave a osobitosti každého preteku.
  • Vydavateľ: Warner Bros. Games, známy svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle.
  • EAN: 5051892208833, pre jednoduché vyhľadávanie produktu.

Hra Cars 3: Driven to Win je skvelou voľbou pre rodiny a priateľov, ktorí sa chcú zabaviť pri pretekoch a súťažiach. S možnosťou hrať v lokálnom multiplayeri si môžete užiť zábavu s priateľmi a rodinou priamo na jednom zariadení. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre všetky vekové kategórie, čo z nej robí ideálnu voľbu pre deti aj dospelých.

Nezmeškajte príležitosť zažiť vzrušenie z pretekov a pripojte sa k obľúbeným postavám z Cars. Užite si hodiny zábavy a vzrušenia s Cars 3: Driven to Win na XBOX ONE! Táto hra je nielen zábavná, ale aj skvelým spôsobom, ako stráviť čas s rodinou a priateľmi, pričom ponúka množstvo možností na prispôsobenie a rôzne herné výzvy, ktoré vás udržia v napätí a zábave.