WipEout Omega Collection PS4

19,99 

Zdieľať:

WipEout Omega Collection na PS4 je ultimátna závodná hra, ktorá kombinuje rýchlosť, adrenalín a modernú grafiku. Prežite intenzívne preteky s priateľmi v multiplayer režime a vychutnajte si ikonickú hudbu, ktorá umocňuje zážitok. Objavte širokú škálu tratí a lodí, ktoré vás vtiahnu do sveta futuristických pretekov. Nezmeškajte túto legendárnu kolekciu a zažite nezabudnuteľné chvíle na PS4!

Kód: 372169 Kategória: Vydavateľ:

O hre

WipEout Omega Collection PS4

WipEout Omega Collection je ikonická závodná hra, ktorá sa vracia na konzolu PS4 a ponúka hráčom nezabudnuteľný zážitok z rýchlej jazdy a adrenalínových pretekov. Táto kolekcia je oslavou dlhoročnej histórie série WipEout, ktorá sa prvýkrát objavila na PlayStation v roku 1995. Hra kombinuje najlepšie prvky z predchádzajúcich titulov a prináša ich v modernom grafickom spracovaní a s vylepšeným herným mechanizmom.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: PlayStation Studios
  • Platforma: PS4
  • EAN: 711719853763

WipEout Omega Collection ponúka širokú škálu tratí, lodí a herných režimov, ktoré zaručujú, že si každý hráč nájde to svoje. Hráči môžu očakávať:

  • Rýchlosť a adrenalín: Preteky sa odohrávajú v rýchlosti, ktorá potláča gravitáciu, a ponúkajú intenzívne súboje s protivníkmi.
  • Multiplayer režim: Hráči môžu súťažiť s priateľmi alebo online s hráčmi z celého sveta, čo zvyšuje zábavu a konkurenciu.
  • Ikonická hudba: Hra obsahuje soundtrack, ktorý je známy svojou energickou a elektronickou atmosférou, čo ešte viac umocňuje zážitok z pretekov.
  • Vylepšená grafika: Moderné vizuálne spracovanie a plynulé animácie robia z WipEout Omega Collection vizuálny zážitok, ktorý si zamilujete.

Okrem toho, WipEout Omega Collection obsahuje aj rôzne herné módy, ako sú časové jazdy, závody s viacerými hráčmi a výzvy, ktoré testujú vaše zručnosti a reflexy. Hráči môžu zbierať power-upy, ktoré im pomôžu v boji proti súperom, a využívať rôzne taktiky na dosiahnutie víťazstva.

Ak ste fanúšikom rýchlych závodov a hľadáte hru, ktorá vás vtiahne do sveta adrenalínových pretekov, WipEout Omega Collection je pre vás ideálnou voľbou. Nezmeškajte príležitosť zažiť túto legendárnu sériu na PS4 a prežite nezabudnuteľné chvíle na tratiach, ktoré definovali generáciu hráčov. Pripravte sa na preteky, ktoré vás pohltia a posunú vaše hranice v závodnej hre!