Need for Speed: Payback XBOX ONE

20,99 

Zdieľať:

Objavte svet Need for Speed: Payback na XBOX ONE, kde adrenalínové preteky a napínavý príbeh o pomste proti zločineckému kartelu The House čakajú na vás. Užite si otvorený svet Fortune Valley, prispôsobte si vozidlá a pretekajte v rôznych herných režimoch. Ideálna voľba pre fanúšikov akčných hier a automobilových pretekov!

Kód: 372586 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Need for Speed: Payback XBOX ONE

Vstúpte do vzrušujúceho sveta automobilových pretekov s hrou Need for Speed: Payback na platforme XBOX ONE. Toto nové pokračovanie populárnej série vás vtiahne do podsvetia mesta Fortune Valley, kde sa zlo a korupcia prelínajú s adrenalínovými pretekmi a nebezpečnými akciami.

Dej a atmosféra

Dej hry sa sústreďuje na vašu posádku, ktorá sa snaží pomstiť zlému kartelu známeho ako The House. Tento kartel ovláda nielen kasína, ale aj zločincov a policajtov v meste, čím vytvára nebezpečné a napínavé prostredie. Hráči sa ocitnú v úlohe jazdcov, ktorí musia prežiť v tomto skorumpovanom raji a bojovať proti nespravodlivosti.

Kľúčové parametre a vlastnosti

  • Vydavateľ: Electronic Arts
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 5030947121563

Herné mechaniky

Need for Speed: Payback ponúka široké spektrum herných mechaník, ktoré zahŕňajú:

  • Rôzne herné režimy: Hráči môžu pretekať v rôznych režimoch, vrátane pretekov na čas, driftovania a súťaží s inými jazdcami.
  • Prispôsobenie vozidiel: Hráči majú možnosť prispôsobiť si svoje vozidlá podľa vlastných predstáv, čo zahŕňa zmeny v dizajne, výkone a ovládaní.
  • Otvorený svet: Mesto Fortune Valley je otvorený svet, ktorý ponúka množstvo možností na objavovanie a pretekanie v rôznych prostrediach, od mestských ulíc po púštne cesty.
  • Príbeh a postavy: Hra obsahuje zaujímavý príbeh s rôznymi postavami, ktoré sa zapájajú do vašich dobrodružstiev a pomáhajú vám v boji proti The House.

Prečo si vybrať Need for Speed: Payback?

Need for Speed: Payback je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov automobilových pretekov a akčných hier. S jeho pútavým príbehom, bohatými hernými mechanikami a možnosťou prispôsobenia vozidiel ponúka hodiny zábavy a vzrušenia. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto adrenalínového dobrodružstva!