Assassin’s Creed 3 (Remastered) PS4

19,99 

Zdieľať:

Objavte Assassin’s Creed 3 (Remastered) na PS4 a ponorte sa do vzrušujúceho sveta americkej revolúcie. Hrajte ako Connor, bojovník za slobodu, v otvorenom svete plnom historických udalostí a postáv. Vylepšená grafika, optimalizované ovládanie a všetky DLC zaručujú nezabudnuteľný herný zážitok. Objednajte si teraz a zažite akciu, ktorá vás vtiahne do histórie!

Kód: 373198 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed 3 (Remastered) PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta Assassin’s Creed 3 (Remastered) na platforme PS4, kde sa história prelína s akciou a dobrodružstvom. Hra sa odohráva v 18. storočí v Severnej Amerike, v období, keď sú 13 amerických kolónií a Britská koruna na pokraji vojny. Hráč sa ocitá v úlohe nového vraha, ktorý sa snaží bojovať za slobodu a spravodlivosť. Tento remaster ponúka vylepšenú grafiku a optimalizovaný herný zážitok, ktorý osloví nových aj starých fanúšikov série.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Ubisoft
  • Platforma: PS4
  • EAN: 3307216111603

Hlavným hrdinom je Connor, postava s indiánskymi (Mohawk) a britskými koreňmi, ktorá sa stáva súčasťou konfliktu medzi kolonistami a britskou korunnou. Hráči sa môžu tešiť na bohatý príbeh, ktorý je preplnený historickými udalosťami a postavami, ktoré formovali americkú históriu. Hra ponúka otvorený svet, ktorý je plný možností na preskúmanie, a to od hustých lesov po rušné mestá.

Medzi hlavné vlastnosti remasterovanej verzie patrí:

  • Vylepšená grafika: Nové textúry, vylepšené osvetlenie a detailnejšie prostredie, ktoré oživujú historické lokality.
  • Vylepšené ovládanie: Optimalizované herné mechaniky pre plynulejší a intuitívnejší zážitok.
  • Všetky DLC: Obsahuje všetky dodatočné balíčky, ktoré rozširujú príbeh a ponúkajú nové misie a výzvy.
  • Multiplayer: Hráči môžu súťažiť s ostatnými v rôznych režimoch, čo pridáva ďalší rozmer k hernému zážitku.

Assassin’s Creed 3 (Remastered) je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu akcie, dobrodružstva a histórie. Hra ponúka nielen zábavu, ale aj hlboký pohľad na obdobie americkej revolúcie a jej hrdinov. Nezmeškajte príležitosť zažiť túto epickú cestu a staňte sa súčasťou boja za slobodu.

Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do srdca historických konfliktov a umožní vám zažiť napínavé momenty, ktoré formovali budúcnosť Ameriky. Objednajte si Assassin’s Creed 3 (Remastered) teraz a zažite akciu, ktorá vás nenechá chladnými!