Dragon Ball FighterZ XBOX ONE

23,99 

Zdieľať:

Dragon Ball FighterZ na XBOX ONE je dynamická bojová hra, ktorá prináša vizuálne ohromujúce súboje s ikonickými postavami ako Goku a Vegeta. Vytvorte si vlastný tím a bojujte v rôznych herných módoch vrátane príbehového módu a online súťaží. S nádhernou grafikou a precíznou hrateľnosťou od Arc System Works je táto hra ideálna pre fanúšikov Dragon Ball a milovníkov bojových hier.

Kód: 373487 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Dragon Ball FighterZ XBOX ONE

Dragon Ball FighterZ je jednou z najvýznamnejších bojových hier na trhu, ktorá prenáša klasické 2D súboje do novej generácie konzol. Po úspechu série Xenoverse sa fanúšikovia môžu tešiť na dynamické a vizuálne ohromujúce boje s obľúbenými postavami z univerza Dragon Ball. Hra bola vyvinutá renomovaným štúdiom Arc System Works, známe svojou precíznou grafikou a hrateľnosťou.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Bandai Namco Entertainment
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 3391891995382

Dragon Ball FighterZ ponúka široký výber postáv, medzi ktorými sú ikonickí bojovníci ako Goku, Vegeta, Frieza a mnohí ďalší. Každá postava má svoje jedinečné schopnosti a kombá, čo umožňuje hráčom vytvárať rôzne stratégie a štýly boja. Hra podporuje aj tímové súboje, kde si môžete zostaviť vlastný tím z troch postáv a bojovať proti iným hráčom alebo AI.

Jednou z najvýraznejších vlastností Dragon Ball FighterZ je jeho nádherná grafika, ktorá verne reprodukuje anime štýl série. Hra je plná detailov a efektných animácií, ktoré oživujú každé súboje. Okrem toho, hra ponúka aj dynamické pozadia a špeciálne efekty, ktoré zvyšujú celkový zážitok z hrania.

Hráči sa môžu tešiť na rôzne herné módy, vrátane príbehového módu, ktorý vás zavedie do hlbokého príbehu Dragon Ball, ako aj na online súboje, kde môžete testovať svoje schopnosti proti hráčom z celého sveta. Hra tiež obsahuje tréningový režim, ktorý je ideálny pre nováčikov, ktorí sa chcú naučiť základy a zdokonaliť svoje zručnosti.

Dragon Ball FighterZ je nielen pre fanúšikov série, ale aj pre tých, ktorí hľadajú kvalitnú bojovú hru s hlbokou hrateľnosťou a nádhernou grafikou. Hra sa stala obľúbenou medzi hráčmi a kritikmi, pričom získala množstvo ocenení za svoje inovatívne herné mechaniky a vizuálne spracovanie.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto úžasnú hru na vlastnej koži. Dragon Ball FighterZ na XBOX ONE je skutočným zážitkom, ktorý vás vtiahne do sveta epických súžení a nezabudnuteľných momentov. Pripravte sa na akciu, strategické boje a zábavu, ktorá vás pohltí na dlhé hodiny!