Call of Duty: Modern Warfare (Remastered) PS4

25,99 

Zdieľať:

Call of Duty: Modern Warfare (Remastered) PS4 je ikonická FPS hra, ktorá sa vracia v remastrovanom vydaní s vylepšenými textúrami, hladším vyhladzovaním objektov a krajším nasvietením. Zažite realistické vojenské operácie a napínavý príbeh s bohatým arzenálom moderných zbraní. Vychutnajte si všetky pôvodné mapy a herné módy v HD kvalite. Ideálna voľba pre fanúšikov akčných hier, ktorí hľadajú kvalitný herný zážitok na PS4.

Kód: 373518 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Call of Duty: Modern Warfare (Remastered) PS4

Call of Duty 4: Modern Warfare sa vracia v remastrovanom vydaní pre konzolu PS4, prinášajúc so sebou revolučné vylepšenia, ktoré posúvajú hranice herného zážitku. Tento titul, ktorý sa stal ikonou v žánri FPS (first-person shooter), je teraz dostupný v HD kvalite, čo znamená, že si môžete vychutnať každý detail s neuveriteľnou ostrosťou a jasnosťou.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Activision
  • Platforma: PS4
  • EAN: 5030917214639

Remastrovaná verzia ponúka:

  • Vylepšené textúry: Každý aspekt hry bol prepracovaný, aby poskytoval realistickejší a pohlcujúcejší vizuálny zážitok.
  • Vyhladzovanie objektov: Hra teraz vyzerá hladšie a prirodzenejšie, čo zvyšuje celkovú kvalitu grafiky.
  • Krajšie nasvietenie: Nové osvetlenie dodáva scénam hĺbku a atmosféru, ktorá vás vtiahne do akcie.
  • Nové herné mechaniky: Vylepšené ovládanie a dynamika boja zaručujú, že každá prestrelka je napínavá a vzrušujúca.

Call of Duty: Modern Warfare (Remastered) ponúka bohatý arzenál moderných zbraní, ktoré sú k dispozícii na prispôsobenie a vylepšenie. Hráči môžu experimentovať s rôznymi kombináciami zbraní a vybavenia, aby si vytvorili svoj vlastný herný štýl. Okrem toho, remastrovaná verzia obsahuje aj všetky pôvodné mapy a herné módy, ktoré si fanúšikovia obľúbili, vrátane ikonických multiplayerových máp, ktoré sú teraz vylepšené pre moderné hranie.

Hra sa zameriava na realistické vojenské operácie a ponúka intenzívny príbeh, ktorý vás zavedie do rôznych konfliktov po celom svete. Hráči sa môžu tešiť na napínavé misie, ktoré testujú ich schopnosti a taktické myslenie. S remastrovanou verziou sa môžete tešiť na ešte väčšiu hĺbku a detailnosť príbehu, ktorý vás pohltí od začiatku do konca.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto legendárnu hru v novom svetle. Call of Duty: Modern Warfare (Remastered) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných hier, ktorí hľadajú kvalitný herný zážitok s modernými vylepšeniami. Pripravte sa na akciu, napätie a nezabudnuteľné momenty, ktoré vás čakajú v tejto remastrované klasike.