Baja: Edge of Control HD PS4

18,99 

Zdieľať:

Objavte Baja: Edge of Control HD na PS4 – vynovenú off-road závodnú hru od THQ Nordic, ktorá ponúka realistickú fyziku, široký výber vozidiel a adrenalínový multiplayer režim. Prekonávajte extrémne terény, vylepšujte svoje vozidlá a zažite jedinečné závodné dobrodružstvo. Pripravte sa na hodiny zábavy a výziev v nádherných prostrediach!

Kód: 373970 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Baja: Edge of Control HD PS4

Hra Baja: Edge of Control HD je vynovenou verziou klasickej off-road závodnej hry z roku 2008, ktorá sa vracia s množstvom vylepšení a nových funkcií. Vydaná spoločnosťou THQ Nordic, táto hra je určená pre platformu PS4 a ponúka hráčom jedinečný zážitok z jazdy v extrémnych podmienkach.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: THQ Nordic
  • Platforma: PS4
  • EAN: 9006113009979

V Baja: Edge of Control HD sa ocitnete na tisícoch míľ najtvrdšieho terénu, ktorý matka príroda ponúka. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Rozmanité prostredia: Prekonávajte najstrmšie hory, najhustejšie bahno a najhlbšie kaňony, pričom každé prostredie ponúka jedinečné výzvy a prekážky.
  • Široký výber vozidiel: Hra obsahuje nespočet vozidiel rozdelených do ôsmich rôznych tried, čo umožňuje hráčom vybrať si ten najvhodnejší stroj pre ich jazdecký štýl.
  • Možnosti vylepšenia: Vozidlá je možné plne vylepšovať stovkami autentických súčiastok, čo zvyšuje ich výkon a prispôsobenie podľa preferencií hráča.
  • Realistická fyzika: Hra sa môže pochváliť realistickým správaním vozidiel na rôznych terénoch, čo zaručuje autentický zážitok z jazdy.
  • Multiplayer režim: Hráči môžu súťažiť s priateľmi alebo inými hráčmi online, čo pridáva na zábave a súťaživosti.

Pripravte sa na adrenalínový zážitok, ktorý vás vtiahne do sveta off-road závodov. Hra Baja: Edge of Control HD je ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov terénnych vozidiel a závodných hier. Vďaka vylepšenej grafike a optimalizovanému ovládaniu si užijete každú jazdu naplno.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru, ktorá kombinuje vzrušenie z pretekov s realistickým správaním vozidiel a nádhernými prostrediami. Baja: Edge of Control HD je skutočným osviežením pre fanúšikov off-road závodov a ponúka hodiny zábavy a výziev. Vydajte sa na cestu plnú dobrodružstva a prekonajte všetky prekážky, ktoré vám prídu do cesty!