Call of Duty: Modern Warfare (Remastered) XBOX ONE

24,99 

Zdieľať:

Call of Duty: Modern Warfare (Remastered) XBOX ONE je vynovená verzia ikonickej FPS hry, ktorá ponúka vylepšenú grafiku a intenzívny herný zážitok. Vychutnajte si moderný arzenál zbraní, napínavé misie a multiplayerový režim s priateľmi. Nezmeškajte túto klasiku v HD kvalite, ktorá vás vtiahne do sveta vojenských akcií a strategických súžení.

Kód: 374043 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Call of Duty: Modern Warfare (Remastered) XBOX ONE

Call of Duty 4: Modern Warfare sa vracia v remastrovanom vydaní pre konzolu XBOX ONE, prinášajúc hráčom nezabudnuteľný zážitok z vojenských akcií v HD kvalite. Tento ikonický titul, ktorý sa stal jedným z najúspešnejších FPS hier, bol vylepšený a prispôsobený moderným štandardom, aby ponúkol ešte intenzívnejší a realistickejší herný zážitok.

Kľúčové parametre a vlastnosti:

  • Vydavateľ: Activision
  • Platforma: XBOX ONE
  • EAN: 5030917214554

Remastrovaná verzia hry sa môže pochváliť:

  • Vylepšenými textúrami: Každý detail bol starostlivo prepracovaný, aby sa dosiahla maximálna vizuálna kvalita.
  • Vyhladzovaním objektov: Hráči si môžu vychutnať hladšie a realistickejšie modely postáv a prostredia.
  • Krajším nasvietením: Nové osvetlenie dodáva hre atmosféru a hĺbku, čo zvyšuje celkový zážitok.
  • Moderným arzenálom zbraní: Hráči majú k dispozícii široký výber najmodernejších a najsilnejších zbraní, ktoré sú k dispozícii v súčasných vojenských operáciách.

Call of Duty: Modern Warfare (Remastered) ponúka nielen vylepšenú grafiku, ale aj zachováva pôvodný príbeh a herné mechaniky, ktoré si hráči zamilovali. Hráči sa môžu tešiť na napínavé misie, ktoré ich zavedú do rôznych kútov sveta, kde budú musieť čeliť nebezpečným nepriateľom a plniť náročné úlohy. Hra ponúka aj multiplayerový režim, ktorý umožňuje súťažiť s priateľmi a hráčmi z celého sveta.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto klasiku v novom šate! Call of Duty: Modern Warfare (Remastered) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných hier a tých, ktorí si chcú pripomenúť jeden z najlepších dielov série. Pripravte sa na akciu, napätie a nezabudnuteľné herné momenty, ktoré vás vtiahnu do sveta moderného vojenského konfliktu.